Hale & Hearty Foods Ltd Pure Oat Flapjack/ kaurasnack, 180 g

Luontaisesti gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Hale & Hearty Foods Ltd Pure Oat Flapjack/ kaurasnack, 180 g

Pahvipakkauksessa on viisi yksittäispakattua kaurapatukkaa. Maistuvat selkeästi kauralta, itse en hirveästi pitänyt seassa olevista rusinoista. Rakenne on hyvä. Kuitupitoisuudesta huolimatta nämä eivät ole mitään terveyspatukoita, rasvaa ja sokeria on kiitettävästi. Nämä ovat myös kalliita, lähes euron/ patukka.

Pakkaukseen on merkitty tuotteen gluteenittomuus, myös kauran puhtaus. Pakkauksessa ei kuitenkaan ole lainkaan tuoteselosteita suomeksi ja ruotsiksi. Tuote on merkitty maidottomaksi, vaikka pakkauksessa varoitetaan myös, että tuote on valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa.

Sisältö
Kaura (42 %), kovettamaton kasvimargariini (kasviöljyt, vesi ja suola), osttain puhdistettu siirappi, rusinat (10 %), sokeri, auringonkukansiemenet (7 %).

Ravintosisältö
100 grammaa sisältää: energiaa: 457 kcal/ 1 904 kJ, proteiinia: 6,8 g, hiilihydraatteja: 55,1 g, josta sokereita 23,4 g, rasvaa: 25,2 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 8,6 g, kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 9,4 g, monityydyttymättömiä rasvahappoja 6,2 g, ravintokuitua: 8,9 g, natriumia: 0,2 g.

Allergiainfo
Gluteeniton, vehnätön, soijaton, maidoton, ei geenimanipuloituja ainesosia, sopii vegaaneille. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa.

 • Valmistaja
  Hale & Hearty Foods Ltd
 • Kotisivu
  Avaa kotisivu
 • Hinta
  4,30 euroa.
 • Ostopaikka
  Anton & Anton, Helsinki, Suomi.
 • Anna arvio tuotteelle

  Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  LG1982 
 • Lisätty
  20.11.2011 20:25

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,037s