Holle baby food GmbH Omena-päärynä hirssipuuro, 250 g

Luontaisesti gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Holle baby food GmbH Omena-päärynä hirssipuuro, 250 g

Puurohiutaleita yli 4-kuukautisille lapsille. Erittäin mietomakuista (mautonta) ja ohjeen mukaisesti valmistettuna lopputulos on lähinnä velliä, ei puuroa. Hiutaleet lisätään suoraan keittämättä (kuumaan) nesteeseen, joten helppokäyttöinen vaihtoehto esimerkiksi koululaisille tai retkievääksi. Luontaisesti gluteenittomia ja kaurattomia pikapuuroja ei taida olla markkinoilla montaakaan vaihtoehtoa.

Pakkaukseen on merkitty tuotteen gluteenittomuus. Pakkauksessa on myös suomenkielinen tuoteseloste, vaikka olen ostanut pakkaukseni Virosta. Suomessa markkinoijana Itu Oy, josta voinee kysellä vähittäismyyntipaikkoja, ainakin useissa Internet-kaupoissa tuotetta näkyi olevan myynnissä (noin 4,5 euroa/ pakkaus).

Sisältö
Luomutäysjyvähirssijauho, omenahiutale (5 %) (omenasose ja riisijauho), päärynähiutale (5 %) (päärynäsose ja riisijauho), vitamiini B1.

Ravintosisältö
100 grammaa sisältää: energiaa: 375 kcal/ 1 590 kJ, proteiinia: 12,4 g, hiilihydraatteja: 72,4 g, josta sokereita 6,6 g, rasvaa: 4,0 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,1 g, ravintokuitua: 4,8 g, natriumia: 0,01 g. Tiamiini (B1-vitamiini): 1,0 mg.

Allergiainfo
Gluteeniton, ei sisällä maitoa, makeuttamaton/ ei lisättyä sokeria.

 • Valmistaja
  Holle baby food GmbH
 • Anna arvio tuotteelle

  Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  LG1982 
 • Lisätty
  13.9.2011 08:20

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,034s