Kivikylän Gluteeniton Palvarin lihapyörykkä 300 g

Gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Kivikylän Gluteeniton Palvarin lihapyörykkä 300 g

Kivikylän kotipalvaamo toi myyntiin gluteenittoman version suosituista Palvarin lihapullista. He tiedottivat asiasta näin:

Kivikylältä odotettu gluteeniton pyörykkäuutuus

Kivikylän Kotipalvaamon klassikko Palvarin lihapyörykkä on saanut rinnalleen keliaakikoille sopivan version, joka on maultaan perinteisen veroinen.

– Myymälän flikat ja pojat kertoivat, että tätä on toivottu. Ryhdyimme työhön tavoitteena saada uutuudesta yhtä maistuva kuin perinteisestäkin. Meidän mielestämme keliaakikon ruoan pitää maistua hyvältä, Kivikylän tuotekehittelytiimistä kerrotaan.

Kokeilujen kautta gluteenia sisältävät ainesosat onnistuttiin korvaamaan muilla aineilla. Seuraavaksi Kivikylän henkilökunta sekä myymälä- ja lounasasiakkaat testasivat uuden lihapullan ja palaute oli vakuuttava. Makumaailma on yhtä miellyttävä kuin perinteisessä pyörykässä.

Gluteenittomassa pyörykkävaihtoehdossa mausteet maistuvat selkästi, ja savuinen jälkimaku on kuin alkuperäisessä. Suutuntuma on myös saatu juuri oikeanlaiseksi.Palvarin lihapyörykät ovat pitkään olleet Suomen suosituimpia lihapullia. Kaiken takana on lihaisuus ja onnistunut maku.

– Mottomme on, että lihapullat tehdään lihasta. Sekä perinteisen että gluteenittoman Palvarin lihapyörykän lihapitoisuus on muhkeat 88 prosenttia. Kaikissa tuotteissamme käytämme vain suomalaista lihaa, joka tulee omilta, tutuilta tuottajiltamme lounaissuomalaisilta maatiloilta.

Kivikylän pyörykät valmistetaan Säkylässä, jossa gluteeniton uutuus tulee ensimmäisenä myyntiin maanantaina 27.8.

– Paistokoneet alkavat laulaa aikaisin aamulla, ja puolen päivän jälkeen lihapullia saa Säkylän palvelupisteestä. Loppuviikkoon mennessä uutuus levittäytyy muihin Kivikylän palvelupisteisiin ja kauppoihin kautta Suomen.

Kivikylän Kotipalvaamo aloitti pyöryköiden teon vuonna 2001. Ensin niitä tehtiin 200 kiloa viikossa ja sitten yötä päivää. Perinteisten Palvarin lihapyöryköiden resepti on pysynyt täsmälleen samana. Niiden valmistus jatkuu entiseen tapaan, ja gluteeniton versio on tuotu markkinoille sen rinnalle palvelemaan keliaakikkoja. Gluteeniton Palvarin lihapyörykkä on tutkittu hyväksytyssä laboratoriossa. Se sisältää alle 5 ppm gluteenia, kun raja-arvona gluteenittomalle tuotteelle on 20 ppm (ppm= parts per million = miljoonasosa).

Sisältö
Suomalainen porsaanliha, vesi, perunatärkkelys, mausteet (sipuli, maustepippuri, mustapippuri, korianteri, valkosipuli), perunahiutale, kasvikuitu (herne, peruna), suola, aromivahvenne (E621), stabilointiaineet (E450, E451), emulgointiaine (E322), dekstroosi (maissi), paakkuuntumisenestoaine (E551), aromit (liha, mustapippuri, inkivääri), rypsiöljy.

Ravintosisältö
100 grammaa sisältää energiaa 287 kcal, rasvaa 20,6 g, josta tyydyttynyttä 6,6 g, hiilihydraatteja 13,1 g, josta sokereita 0,5 g, proteiinia 12,3 g, suolaa 2,5 g

Allergiainfo
Laktoositon.

  • Valmistaja
    Kivikylän
  • Kotisivu
    Avaa kotisivu
  • Anna arvio tuotteelle

    Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

  • Lisääjä
    Jezu 
  • Lisätty
    25.8.2018 00:41

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,021s