Oy Moilas GF Ltd Raffaele Pizza Tomaatti-mozzarella (420g)

Luontaisesti gluteeniton

Oy Moilas GF Ltd Raffaele Pizza Tomaatti-mozzarella (420g)Tuotteen lisääjä ei ole kertonut omia kokemuksiaan tuotteesta.

Sisältö
Vesi, riisijauho, tomaatti (12 %)(52 g), maissitärkkelys, tomaattikastike (tomaatti, vesi, sokeri, suola, sipuli, valkosipuli, mustapippuri, basilika, oregano, rypsiöljy, muunnettu maissitärkkelys [E1422]), juusto, mozzarella-juusto (8 %)(35 g), oliivi, muunnettu tapiocatärkkelys, rapsiöljy, perunahiutale, sokeri, omenakuitu, rakenteensäätöaine (E464), suola (1,0 %), basilikatahna (kasviöljy, basilika, suola, arominvahvenne [E621], sokeri, kovetettu kasvirasva, stabilointiaine [E509]), hiiva, emulgointiaine (E471), nostatusaineet (E450, E500).

Kerro kaverille:MySpaceDelicious

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit

Suviih Aktiivinen käyttäjä
13.9.2010 13:20
Pohja oli melko paksu täytteen määrään nähden ja itse onnistuin paistamaan sen hieman sitkeäksi. Maultaan kuitenkin hyvä, mutta hinnan vuoksi tuskin tulee ostettua uudestaan.

Jezu Ylläpitäjä
29.11.2009 19:42
Mielestäni tämä oli hyvä, kunhan muistaa vaan pitää tarpeeksi kauan uunissa. Älyvapaa hinta kyllä. Eikö tällä rahalla saa gluteenitonta jo Kotipizzastakin?

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Hae tuotteista

Lisätiedot

Anna arvio tuotteel.

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.


Kirjoja edullisesti

Mitä saisi tarjota? - Ruoka-allergisten keittokirjaMitä saisi tarjota? - Ruoka-allergisten keittokirja
Leivo arkeen ja juhlaan - vähähiilihydraattinen ja gluteeniton ruokavalioLeivo arkeen ja juhlaan - vähähiilihydraattinen ja gluteeniton ruokavalio
Helposti maukasta - luontaisesti gluteeniton ja maidoton erityisruokavalioHelposti maukasta - luontaisesti gluteeniton ja maidoton erityisruokavalio
Gluteenitonta kotiruokaaGluteenitonta kotiruokaa
Gluteenitonta ruokaa koko perheelleGluteenitonta ruokaa koko perheelle

Uusi Eduskunta

Katso listaus, ketkä kansanedustajat lupasivat tukea ruokavaliokorvauksen korottamista. Nyt on aika siirtyä puheista tekoihin.