Semper Semper Minestrone 75g

Luontaisesti gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Semper Semper Minestrone 75g

Ruokaisa ja täyteläinen minestronekeitto on helppo valmistaa. Kätevänä kotona ja retkillä.

Sisältö
Pasta 42% (maissijauho, riisijauho), kasvikset 32% (ruskeat pavut, valkoiset pavut, peruna, porkkana, sipuli, purjosipuli, juuriselleri, savoijinkaali, tomaatti, herne, kesäkurpitsa, selleri, pinaatti), perunahiutaleet, suola, laktoosi, kanauute, hiivauute, kasvirasva, aromit, mausteet, persilja. Valmiin ruoan suolapitoisuus on 0,8%

Ravintosisältö
Tiedot vastaavat 100g valmistamatonta tuotetta. Energia 1400 kJ/330 kcal, proteiini 7,5g, hiilihydraatti 67g, josta sokeri 18g, rasva 1,3g, josta tyydyttynyt rasva 0,3g, kuitu 12g, natrium 1,8g.

Allergiainfo
Sisältää porkkanaa, hernettä, selleriä ja laktoosia

 • Valmistaja
  Semper
 • Kotisivu
  Avaa kotisivu
 • Anna arvio tuotteelle

  Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (19)

 • Vesiperhonen 26.4.2012 00:10

  Edelleenkään en ole ehtinyt tätä keittoa ja pasta-aterioita testamaan joten en voi mielipidettäni sanoa tässä vaiheessa. Huomenna olis tarkoitus valmistaa tätä keittoa kun on kiireinen päivä...

 • MariKani 23.4.2012 07:45

  Mukelot tykkäsivät kuin hullut puurosta maistelin itsekin...ja voisimpa suositella myös muille tätä

 • Kanerva 22.4.2012 21:37

  Minestronekeitto yllätti maukkaudellaan pasta-annosten maistelun jälkeen. Näitä tulee olemaan kaapissani hätävarana, varmasti.

 • KattiMatikka 22.4.2012 21:17

  Tästä keitosta söi kaksi ja ihan loistava matkalle/retkelle mukaan. Valmiskeittoaineksia/kuivapakkauksia ei gluteenittomana juurikaan ole, joten todella tervetullut tuote. Kanauutetta lukuunottamatta kasvistuote ja hyvä niin. Rasvakoostumus hyvä eli vähärasvainen ja tyydyttyneitä rasvoja niukasti. Loistavaa! Veden määrää kannattaa miettiä eli 6dl on hieman liikaa. Yhdessä annoksessa kuitua 4.5g, joka on keitolle hyvä. Keittoa voi toki tuunata ja lisätä esim. papuja tai pilkkoa leikkelettä mukaan kaveriksi tai lisätä papuja tms. kasviksia.

 • Marde 22.4.2012 19:14

  Ehdottomasti parast näistä kolmesta vaihtoehdosta. Hyvä kun ehdin maistaa ennen kuin keliaakikkotyttäreni oli jo syönyt kaiken! Sopii keitoksi mihin vaan. Myös illallisen alkuruoaksi.

 • lorangil 22.4.2012 19:13

  Keitosta riitti heikosti kahdelle. Ainakaan kovin ruokaisa ei pieni annos ollut. Keitto oli helppo tehdä ja ulkonäkö oli ok, mutta mausta en oikein välittänyt. En kyllä ole ikinä maistanut "oikeaa" minestronekeittoa, joten en ehkä pitäisi siitäkään. Koostumus hyvä, mutta jotenkin saisi olla täyttävämpi.

 • Terasvilla 22.4.2012 18:38

  Tästä tuotteesta en voi antaa kovin puolueetonta mielipidettä, koska en pahemmin tykkää tämänlaisista "kevyt"-keitoista ylipäätään. Maku oli aika pliisu, mutta lisätyillä mausteilla maistui kyllä. Varmasti ihan kelvollista ruokaa sellaisille, jotka pussikeitoista välittävät. Oli helppo valmistaa.

 • zanna 22.4.2012 09:45

  Pakkauksen ulkonäkö oli ihanan raikas ja houkutteleva. Maku ihan kohtalainen, mutta itse en olekaan oikein keittojen ystävä. Sopii hyvin lounaaksi töissä ja muuallakin. Toivoisin ehkä tuhdimpaa keittoa.

 • Linda 18.4.2012 15:15

  Tämä oli kyllä omituisin minestrone keitto jota olen koskaan syönyt! Minun suuhuni selleri maistui todella voimakkaana, ylittäessään melkein kaikki muut maut. Ja mitä pavut tekevät minestrone keitossa?! Ja missä liha?! (kinkku, pekoni tms.) Tein pussin suositeltuun 6 dl vettä, vaikka ajattelin laittaa vähemmän koska epäilin ettei niitä sattumia kauheasti ole. Söin kaiken kerralla, ja tosiaan pienempi nestemäärä olisi riittänyt. Ei tämä nyt paha ollut, mutta heikoin näistä kolmesta ja minestroneksi en tätä kyllä hyvällä tahdollakaan saa

 • sm08 17.4.2012 21:05

  Minestronekeitto maistui hyvältä ei ollut liian täyttävä, lounasruokana maisteltiin, annoksesta riitti kahdelle. Voisinpa ajatella ostavani mökille tai retkille. Pikaruokana ja retkiruokana hyvä vaihtoehto ja taas yksinasuvalle hyvä ja nopea ruoka.

 • KatjaRa 17.4.2012 19:13

  Tätäkin testasin töissä lounaseväänä. Nälkäisenä söin kaiken kerralla, vaikka lopussa oli pakko myöntää että kyllä siitä kahteen annokseen olisi riittänyt. Maultaan aika hyvä, jotain jäin kuitenkin kaipaamaan. Ostaisin töihin evääksi tai kotiin hätävaraksi.

 • katjairene 16.4.2012 23:52

  Pussin ulkonäkö on värikäs ja houkutteleva. Sopan valmistus oli helppoa ja suht nopeaakin. Iltapalalla riitti kahdelle. Maku oli muuten hyvä mutta kuitenkin tärkkelysmäinen se siis miinuksena. Makaroonit turposivat ja soppa sakeni tosiaan kun antoi sopan hiukan aikaa vetäytyä, tämä olisi hyvä vinkki pussiin. Ihan kelpo pussi, voisin ostaa vaikka evääksi töihin, tai miks ei kotiinkin.

 • jonskuli 16.4.2012 12:56

  Tuotteen maku oli ihan hyvä! Mietin etukäteen, että miten niin pienestä pussista mahtaa tulla kaksi annosta keittoa, mutta tulihan siitä! Otin täältä vinkin ja annoin keiton hieman vetäytyä ennen syömistä, oli parempaa niin.
  Tämänkin voisin ottaa matkalle mukaan tai hätävaraksi kaappiin.

 • MariJo 12.4.2012 18:07

  Mielestäni tämä on paras näistä kolmesta ateriasta. Keitto on maukas ja koostumus on hyvä sitten, kun keiton antaa hetken vetäytyä. Ehdottomasti ostamisen arvoinen tuote. Söin ruuan hyvin nälkäisenä, eikä pussillinen riittänyt kuin yhteen ruokailuun. Lieneekö vika annoksen koossa vai syöjässä..?! Keitossa voisi olla esim. kinkkua ruokaisuutta lisäämässä. Laktoosista jälleen miinusta.

 • carietta 10.4.2012 16:01

  Pussin ulkonäkö tässäkin houkutteleva. Maukasta valmisruokaa,helppo valmistaa. Voisin kuvitella ostavani reissuun mukaan ja kaappiin hätävaraksi.

 • higga 6.4.2012 19:25

  Pussin ulkoasu miellytti myös meitä, houkutteleva! Keiton maku oli enemmän aikuiseen makuun, lapsilta tämä jäi syömättä. Ehkä enemmän sattumia kaivattiin, keitto on aika kevyt mutta mausta tykkäsimme. Miehen vatsaa ei täyttänyt vaikka leipää oli kaverina ja mietittiinkin jo "tuunausideoita". Hätävararuokaa reissuun, mutta ehkä kotona tätä ei tule tehtyä.

 • taigis 5.4.2012 21:08

  Pussista tulee tosiaan kaksi annosta!
  Ensimmäinen, heti keittämisen jälkeen oli pieni pettymys. Keitto tuntui epämääräiseltä ja liian ohuelta, vasta hetken syömisen jälkeen huomasin että siinä tosiaan on myös makaroonia. Pakkauksessa kannattaisikin olla mainita, että keiton kannattaa antaa "vetäytyä", "sakeutua" sen keittämisen jälkeen, jotta rakenne paranee. Toisen annoksen söin vasta muutaman tunnin päästä, jolloin tämä oli korjaantunut. Makaroni oli turvonnut reiluksi ja liemi oli sakeampaa. Tosin ulkonäkö ja lähinnä väri oli sitten jo hieman luotaantyöntävä..
  Kaipasin makua lisää, mutta maistuvan leivän kanssa keitto oli ihan ok.
  Hyvä hätävara kaappiin, hetkiin jolloin on saatava "jotain" vatsantäytettä nopeasti!
  Myös matkoille voisin kuvitella ottavani mukaan, lähinnä paikkaan jossa ruuanlaitto muuten hankalaa!

 • huidikka 5.4.2012 19:42

  Tuotteen maku oli hyvä. En pidä selleristä, mutta se ei maistunut tässä liikaa. Keitto kesti hyvin uudelleen lämmityksen eikä rakenne muuttunut. Yhdestä pussista riittää hyvin kahdelle.

  Keittopussi sopii mukaan otettavaksi minne vaan, jos syäjiä on kasi tai on mahdollisuus laittaa toinen annos talteen myöhempää syömistä varten.

 • Testos 3.4.2012 18:28

  Pussin ulkonäkö houkutteleva, raikkaan näköinen. Tuotteen sisällöstä riittää kahdelle henkilölle oikein hyvin. Suolapitoisuutta mietitty, on vähäsuolainen, hyvä ! Keitossa toivoisi olevan hieman enemmän Minestronekeitolle ominaista makua. Koostumus on oivallinen, ei liian isoja paloja. Pussi sopii hyvin reppuun, kantolaukkuun, voi käyttää retkellä, töissä ja matkoilla.

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  semper
 • Lisätty
  22.3.2012 14:03
 • Muokattu
  22.3.2012 14:05

©2018 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,076s

Glu.fi Facebookissa

Jos haluat Glu.fin sisäpiiriin, liity Gluteeniton-ryhmään Facebookissa!Ei kiitos, olen jo mukana!