Semper Gluteeniton Leipäjauhoseos Kaura & Kvinoa, 460 g

Gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Semper Gluteeniton Leipäjauhoseos Kaura & Kvinoa, 460 g

Semper gluteenittomasta Leipäjauhoseoksesta on helppo valmistaa hyvinleipoutuva taikina.
Jauho on valmistettu ravintorikkaista aineksista ja se sisältää mm. kauraa, kvinoaa ja bataattia. Tällä jauhoseoksella valmistetut leivät ovat erinomaisen makuisia ja kauniin kullankeltaisen värisiä.

Taikinasta on helppo leipoa erityyppisiä leipiä, kuten limppu, sämpylöitä, näkkileipää ja focacciaa.

Gluteeniton, runsaskuituinen, ei sis. vehnätärkkelystä, laktoositon, ei lisättyä sokeria.

Kokeile ja ihastu!

Sisältö
Jauho 46% (riisi, kvinoa, bataatti), maissitärkkelys, gluteeniton kaurahiutale (6%), kasvikuitu (gluteeniton kaura, omena, sokerijuurikas), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), psylliumsiemenkuori. Voi sisältää pieniä jäämiä sinappia, seesaminsiemeniä. Pakkaus sisältää erillisen kuivahiivapussin, AINEKSET: hiiva, emulgointiaine (sorbitolimonostearaatti).

Ravintosisältö
Ravintosisältö / 100 g: Energia 1495 kJ/ 353 kcal, Rasva 1,3 g, josta tyydyttynyt rasva <0,5 g, Hiilihydraatti 76 g, josta sokereita 1,6 g, Ravintokuitu 8,1 g, Proteiini 5,3 g, Suola 0,13 g.

  • Valmistaja
    Semper
  • Kotisivu
    Avaa kotisivu
  • Hinta
    Noin 3 euroa
  • Ostopaikka
    K-ryhmä, mm. K-citymarketit ja suurimmat K-supermarketit
  • Anna arvio tuotteelle

    Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (16)

  • Hanneli 31.1.2019 19:25

    Tein jauhoseoksesta sämpylöitä. Jo taikinaa tehdessä huomasin nestemäärän turhan vähäiseksi, taikinasta tuli liian kovaa - normisämpylöille se olisi ollut sopivaa, mutta gluteenittoman taikinan pitää olla huomattavasti löysempää, vaikka onkin silloin vaikeampaa leipoa. Kohotin sämpylöitä reilun tunnin, mutta eivät ne silti kohonneet toivotusti, joten aika tiiviitä, jäähdyttyään suorastaan kovia sämpylöistä tuli. Maku ihan ok, mutta suosittelisin muokkaamaan reseptiä sisältämään enemmän nestettä.

  • Julia 30.1.2019 21:05

    Tein foccia ohjeella pizzapohjan, kaulin vaan taikinan ohueksi. Tähän jauhoseos toimi hyvin koska taikina oli nopea tehdä ja helppo käsitellä. Mutta en saanut sitä kohoamaan kunnolla.

    Tein myös sämpylöitä näistä semperin ohjeella, mutta puoli taikinaan lisäsin vähän porkkanaraastetta (n. 1 dl). Sämpylät eivät kohonneet, olivat aivan liian tiiviitä enkä tykännyt mausta. Ainut plussa oli että taikina oli helppo käsitellä, mutta kun olen leiponut paljon luontaisesti gluteenittomia (myös kaurattomia) leipiä olen huomannut että yleensä jos taikina on helppo käsitellä niin leivästä tulee liian tiivistä.

    Jag bakade pizzabotten med foccia receptet, jag kavlade bara ut degen tunt. Till det fungerade mjölmixen bra eftersom degen var snabb att göra och enkel att hantera. Men den jäste dock inte alls.

    Jag provide också baka semlor med sempers recept, men i hälften av degen lade jag till lite riven morot (ca. 1 dl). Semlorna jäste inte alls och var alldeles för kompakta och jag gillade inte smaken heller särskilt mycket. Enda plusset var att degen var enkel att hantera. Men jag har märkt då jag bakat naturligt glutenfria (och havrefria) bröd att då degen är enkel att hantera, då blir brödet oftast för kompakt.

  • Hanni 30.1.2019 12:13

    Tehtiin tästä focacciaa. Äärettömän helppo ja nopea tehdä. Lisätään vain vesi, öljy ja suolaa.
    Itse ripottelin pinnalle ennen paistamista valkosipulijauhetta ja sormisuolaa ja maku oli siis tosi hyvä. Kelpasi meidän ei-gluteenittomillekin.
    Pakkaukseen toivoisi kyllä suomenkielistä ohjetta.
    Prismasta haettiin jo uusikin paketti odottamaan. Mielestäni hintakaan ei ole paha.

  • AnneMH 29.1.2019 07:00

    Leivoin jauhoseoksesta sämpylöitä. Jostain syystä en saanut sämpylöitä kohoamaan kunnolla (jäivät tiiviiksi), mutta maku oli erityisesti tuoreeltaan hyvä. Jäähtyneenä suutuntuma oli hieman murumainen.

  • Misanja 27.1.2019 16:07

    Leivottujen sämpylöiden maku oli erinomainen, mutta ainakaan tyttäreni ei saanut niitä kohoamaan tarpeeksi ja sämpylät jäivät kovin kiinteiksi. Mutta voisin kokeilla joskus toiste uudemman kerran.

  • Ninni75 27.1.2019 12:38

    Maukasta foccaciaa tulee paketin ohjeella. Aurinkokuivatun tomaatin kanssa tosi hyvää. Paketissa selkeät ohjeet. Lisäksi käytän tätä jauhoa pizzapohjiin. Ja teen leipäkoneella tällä ja mix sekoituksella leipää. Hyvä maukas jauho ja ei ihan vaalea.

  • Sannulini 27.1.2019 11:58

    Tein jauhoseoksesta sämpylöitä ja lopputuloksena ihanan pehmeä koostumus ja rapsakka pinta kaasu-uunissa paistettuna. Mitään lisäyksiä en ohjeeseen tehnyt. Nämä sämpylät maistuvat koko perheelle. Tuote jota varmasti tulee ostettua myös jatkossa ja varmaan foccacia resepti on seuraava, jota kokeilen.

  • Britantytar 23.1.2019 15:49

    Tästä sai erinomaista focacciaa! Ohje oli helppo ja sen teki käden käänteessä. Hieman ihmettelin sitä, että veden piti olla kädenlämpöistä, vaikka yleensä kuivahiiva tarvitsee lämpimämmän nesteen. Meillä on myös hyvin omapäinen vanha kaasuhella, jonka uunissa ei ole lämpömittaria ja lämpökin jakautuu epätasaisesti, joten mutulla mentiin. Silti lopputulos oli ihana! Leivästä tuli paksua ja ihanan pehmeää, aivan kuten normaalia focacciaa. Toki se seuraavana päivänä oli jo vähän kuivahtanutta, mutta niinhän normaalikin focaccia, se on tarkoitettu heti syötäväksi.

    Leivän pinnalle ripottelin rosmariinia ja merisuolaa. Suola olisi saanut olla karkeampaa, mutta sopi muuten todella hyvin. Tätä tulemme varmasti käyttämään jatkossakin!

  • Matleena 22.1.2019 23:36

    Tein jauhoseoksesta Focacciaa. Heti tuoreena maisteltaessa se maistui ihanalle ja pehmeälle. Valitettavasti myöhemmin se oli tosi tiivistä tavaraa. Leikkasin silloin aina palan kahtia ja laitoin levitteen sekä päälliset.

  • Paulis 22.1.2019 16:07

    Tein jauhoseoksesta sämpylöitä. Sämpylöiden maku oli hyvä, mutta rakenne oli vähän epämiellyttävä. Sämpylät olivat hyvin tiiviitä eivätkä kohonneet kunnolla. Aion testata jauhoseosta uudestaan paketin kyljessä olevaan focaccia-reseptiin.

  • Sunsu 22.1.2019 06:12

    Leivoin jauhoista sämpylöitä ja maku oli hyvä, rakenne pehmeä. Olen leiponut paljon erilaisia leipiä ja tämä seos pääsee käyttöön uudemman kerran. Suosittelen!

  • Rosmariini 13.1.2019 13:06

    En voi kutsua itseäni jauhopeukaloksi missään nimessä, mutta ohjetta seuraamalla sain tehtyä onnistuneet sämpylät. Koostumus valmiina hieman kova, mutta toki en vaivannut taikinaa paljoa ettei tarttunut pöytään. Maku on hyvä, ei mitään erikoista.

  • LittleGreen 9.1.2019 18:34

    Tykkäsin kovasti, kun paketissa oli ohjeita erilaisiin leipiin. Tästä innostuneena kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni foccaciaa. Seos ja ohjeet olivat erittäin helpot, taikinasta tuli juuri täydellisen käsiteltävä. Leivästä tuli erittäin maukasta ja juuri sopivan kypsää ohjeen mukaan paistettuna.

    Reseptissä myös neuvottiin variointiin oliiveilla ja tomaateilla, joita totta kai lisäsin leipään. Resepti ei eritellyt, milloin nämä tulisi taikinaan lisätä, joten itse tökin niitä sekaan kohotuksen jälkeen. Etenkin tomaatit eivät oikein pysyneet taikinan sisällä, vaan pullahtivat pois, joten olisi varmaan pitänyt sekoittaa oliivit taikinaan valmiiksi ja asetella tomaatit ennen kohotusta.

  • Tyalah 9.1.2019 17:01

    Jauhoseos oli kätevä käyttää ja ohjeet selkeät, toki suomeksi olisin kaivannut niitä paketin kylkeenkin. Paistoaika ja lämpötila olivat ok, tosin 240 astetta on suomalaisissa uunissa hieman haastava lämpö. Tein seoksesta sämpylöitä ja ne olivat ihan kivan makuisia. Taikina ei juurikaan 35min aikana kohonnut, mutta tämä on aika normaalia gluteenittomassa leivonnassa. Lopputuloksen rakenne oli hyvä lämpöisenä ja myös viilennyttyä.

    Kvinoaa en tässäkään tuotteessa juurikaan maistanut, mutta en myöskään hiivaa tai muita voimakkaita makuja. Maku aika perinteinen, odotin ehkä voimakkaampaa. Kehitysehdotuksena tähän sanoisin, että ko. seoksesta muokattaisiin makuseoksia, esimerkiksi valkosipulileipään tms.

    Kiva pohja ja apu kiireiselle leipurille!

  • Kirstielina 9.1.2019 14:58

    Jauhoseos on aika helppo tehdä ilman konettakin. Paketissa ohjeet englanniksi, mutta vihkosessa suomeksi. Paketissa on eri paistoaika kuin vihkossa. Mielestäni paketin paistoaika liian lyhyt.
    Lisäsin taikinaan siemensekoitusta ja pinnalle seesamsiemeniä.
    Maku aika tavanomainen, vaikka mukana quinoaa, jota kyllä käytän. Valitettavasti sämpylät jäivät sisältä hieman raaoiksi, vaikka jatkoin paistoaikaa. Enkä käyttänyt uunia 240 asteessa vaan 225. En koskaan paista muuta kuin rieskoja nuin kuumassa. Kokeilun arvoinen toistekin.

  • rosmariini91 8.1.2019 07:05

    Jauhoseoksesta on helppoa ja nopeaa tehdä taikina. Paketissa on hyvät ohjeet erilaisiin leipiin. Leipomani sämpylät onnistuivat hyvin. Rakenne oli hyvä, sämpylät olivat sisältä pehmeitä ja päältä rapeita. Maku oli ehkä hieman hiivainen.

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

  • Lisääjä
    Semper
  • Lisätty
    4.9.2018 14:38
  • Muokattu
    4.9.2018 14:41

©2019 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,05s

Glu.fi Facebookissa

Jos haluat Glu.fin sisäpiiriin, liity Gluteeniton-ryhmään Facebookissa!



Ei kiitos, olen jo mukana!