Sigdal Bakeri Gourmet Kaura Näkkileipä 190 g

Gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Sigdal Bakeri Gourmet Kaura Näkkileipä 190 g

Nyt löytyi Hullareilta tämä uusi norjalainen näkkäri tarjouksessa, joten pitihän sellainen ostaa. Kotona heti paketti auki. Kokemus oli erittäin positiivinen. Näkkileivän pinta on rapea, mutta sisältä aavistuksen pehmeä. Maku on hyvä pelkiltään tai tuorejuuston kera herkutellen. Pisteet myös erittäin runsaasta kuidun määrästä. Pitänee käydä hakemassa vielä toinen paketti ennen sunnuntaita

Sisältö
Auringonkukansiemen, gluteeniton kauraryyni 19%, seesaminsiemen, pellavansiemen, riisilesekuitu, hunaja, perunakuitu, rapsiöljy, sokerijuurikaskuitu, ruokosokeri, vesi, suola, soijaöljy.

Ravintosisältö
100 grammaa sisältää rasvaa 34 g, josta tyydyttynyttä 4 g, hiilihydraatteja 28 g, josta sokereita 2 g, ravintokuitua 14 g, proteiinia 15 g, suolaa 1 g

  • Valmistaja
    Sigdal Bakeri
  • Kotisivu
    Avaa kotisivu
  • Hinta
    n. 4.5 e
  • Ostopaikka
    Stockmann Herkku Helsinki
  • Anna arvio tuotteelle

    Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (2)

  • porajata 21.11.2017 19:57

    Olipa näkkäriksi vaihteeksi rakenne kohdallaan, voita laitoin päälle ja hitaasti nautiskelin, hintava kyllä oli melkein 4 e paketti S-kaupassa

  • Soffiine 10.10.2015 20:47

    *huokaus* Olispa joskus sellainen uutuusleipä, jossa ei ole väkevää sokerjuurikaskuitua, vatsaa muka pelastavaa mutta toiset armotta vessaan suistavaa pellavansiementä tai tapiokaa, mitä jälkimmäistä tässä leivässä sattumalta ei olekaan.

    Maniokki ravintona[wikitekstiä]
    Suuri osa maailman väestöstä, erityisesti tropiikissa, käyttää maniokkia pääasiallisena ravintonaan. Mukuloista voidaan valmistaa jauhoja ja ryynejä, joita kutsutaan tapiokaksi. Keitettyä maniokkia käytetään perunan tapaan, ja tapiokalla voi korvata esimerkiksi vehnäjauhoja.

    Maniokkia voi myös hapattaa, jolloin siitä häviävät sen sisältämät haitalliset aineet. Maniokkia ei saa syödä raakana sen sinihapon vuoksi. Afrikassa ja Etelä-Amerikassa syödään maniokkia paljon, ja myrkytykset ovat ongelma.
    Maniokista voidaan valmistaa myös asetonia ja alkoholia.

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

  • Lisääjä
    Jezu 
  • Lisätty
    10.10.2015 00:18
  • Muokattu
    10.10.2015 01:05

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,036s