Vuohelan Herkku Oy Kaura-porkkanasämpylä

Tuote on poistunut valikoimasta

Gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Vuohelan Herkku Oy Kaura-porkkanasämpylä

Ylläpito edit: Tämän tuotteen on korvannut uudistunut kaura-porkkanasämpylä.

Sain joulunaikaan maisteltavaksi tällaisia. Ihan mukavan makuinen, mutta ei peittoa Sunnuntain Kaura-Porkkanasämpylöitä.

Sisältö
vesi, porkkana 19%, riisijauho, kaurahiutale 12%, tapiokatärkkelys, kasvimargariini [kasvirasva (osittain kovetettu), kasviöljy, vesi, emulgointiaine (E471), suola, aromit], perunahiutale [peruna, emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E450)], sokeri, hiiva, psyllium, suola

 • Valmistaja
  Vuohelan Herkku Oy
 • Ostopaikka
  Prisma
 • Anna arvio tuotteelle

  Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (5)

 • japo2 5.5.2014 17:06

  Lempparisämpylöitäni. Usein muut sämpylät muuttuvat suussa sahajauhoksi hetken pureskelun jälkeen. Hinta on kyllä järkyttävä kun vertaa tavanomaiseen gluteenia sisältävään sämpylään.

 • Suviih  14.9.2010 20:13

  Hyviä sämpylöitä, mutta hinta sen verran kova, ettei tule kovin usein ostettua.

 • Vaula 20.2.2010 21:20

  Minunkin mielestä peittoaa Sunnuntain kaura-porkkanasämpylät, koska eivät ole niin jauhoisia. Tosi hyviä, ainoa miinus tulee hinnasta.

 • Susmu 18.1.2010 14:09

  Minä tykkään näistä juuri sämpylöiden rakenteen vuoksi. Eivät murene kovin helposti, mielestäni esim. Sunnuntain kaura-porkkanasämpylät ovat murenevampia jos ovat hetkeäkin kauemmin sulana. Hyviä myös paahdettuna ja hieman lämmitettynä, niin tulee "vastapaistetun" oloinen sämpylästä.

 • Reetta  3.1.2010 10:40

  Olen kerran ostanut ja mun mielestä olivat hyviä. Viimeinen oli syödessä jo muutaman päivän vanha, mutta mikron kautta käytettynä tosi tuoreen oloinen. Ennenkaikkea sämpylän koko on mielestäni sopiva.

  Tykkäsin enempi tästä kuin Sunnuntain porkkanasämpylästä.

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  Viveka
 • Lisätty
  3.1.2010 01:37

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,041s