Hirssi, kvinoa ja amarantti - miten käyttää?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Durvillea 1 viesti11.4.2015 13:28

    Minulla todettiin keliakia 2012, mutta kuitenkin hirssi, kvinoa ja amarantti ovat minulle vieraita raaka-aineita. Erityisesti toivoisin ohjeita leipään ja puuroon. Ohjeen pitäisi olla myös maidoton ja ilman kananmunaa. Kiitos kaikille etukäteen avusta!

  • nyyti 58 viestejä12.4.2015 12:25

    Mä oon vaan keittäny noita ruuan lisukkeeksi niinkun riisiä. :P

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,021s