Uusia gluteenittomia Rainbow-tuotteita

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>
 • Rupert 74 viestejä25.11.2013 17:03

  Tallulah, tuuttijäätelössähän oli kyse nimenomaan kermajäätelötuutista, ei soijasta tai riisistä tehdystä jäätelön korvikkeesta. Puffet olisi kyllä myös ok. Ja lisätään listalle myös gluteeniton ja vähälaktoosinen/laktoosion pakastekakku. Joko "Dajm"- tai ihan oikea kermakakku.

 • Soffiine 44 viestejä26.11.2013 14:09

  Samaa mietin kuin emma, eli tortilloja ja mieluiten oikean kokoisia. Nythän löytyy vehnätortillan korvikkeeksi kämmenen kokoisia pieniä maissikakkaroita.

  Jäätelökakuista tuli mieleen, ettei ainakaan mantelipohjalla ja ilman sitruksia ja sitruunahappoa, kiitos.

  Joku oli aiemmin kertonut tällä sivustolla gluteenittomista (Sia) Putte -jäätelötuuteista. Itse en ole ainakaan nähnyt niitä missään. Harmi kun sellaisista herkuista huhupuheina kuulee tai valmistajan sivuilla näkee kuvan, mutta Suomeen niitä ei vain saada.

 • Elinakok 2 viestejä27.11.2013 08:01

  Jotain keksi suklaapatukoita esim. Twix.

 • Hennamarjatta 21 viestejä27.11.2013 16:39

  Olisi kiva saada uusia muroja, erityisesti suklaamuroja. Ja ne gluteenittomat kermajäätelötuutit olisi myös meidän toiveena.

<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s