Lidl:n myymä gluteeniton makeispussi, jossa mukana myös gluteenittomia liitulakuja. Huom, tämä ei ole luontaisesti gluteeniton.

Lidl:n myymä gluteeniton makeispussi, jossa mukana myös gluteenittomia liitulakuja. Huom, tämä ei ole luontaisesti gluteeniton.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (2)

 • Suviih  19.6.2014 23:42

  Mainittu lakritsi tarkoittaa raakalakritsia. Laku-karkithan valmistetaan raakalakritsista ja karkkien valmistuksen yhteydessä niihin lisätään yleensä vehnäjauhoa - näissä sitä ei kuitenkaan ole käytetty. Vehnäjauho ei koskaan saa tuoteselosteessa piiloutua minkään muun sanan taakse, jos tuoteselosteessa mainitaan vaikkapa vohveli, pitää sen perässä luetella vohvelin ainesosat eli mainita myös se vehnäjauho (mikäli kyse on vehnävohvelista). Ko tuote on valmistettu Ruotsissa, joten senkin suhteen tuoteselosteeseen uskaltaa luottaa.

 • Tepa 18.6.2014 19:59

  Lopussa lukee että sisältää lakritsia...

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  Suviih
 • Lisätty
  16.6.2014 13:00

Anna arvio kuvalle

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä kuva ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,005s