Cafe Celi

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Turun ydinkeskustaan avataan toukokuussa uusi seurustelukahvila. Meillä on tuoreet usein vaihtuvat valikoimat erilaisia leivonnaisia ja myös runsaasti gluteenittomia tuotteita.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (3)

 • Celioy 13.4.2011 10:23

  Celi kiittää! Lisäilen tänne tuotteita, meillä maahantuotuna tällä hetkellä n. 100 loistavaa tuotetta. Bezgluten Puolan johtava gluteenittomien valmistaja ja heiltä löytyy sertifikaatit ym. Perheyritys joka työllistää 55 henkilöä. Kävimme tutustumassa Krakowassa ja yritys todella hyvin hoidettu.
  Ja meidät vietiin ihanaan ravintolaan syömään, siellä oli gluteeniton ruokalista rinnalla!! Kts linkki kotisivuiltamme www.kahvilaturku.fi

  Terveisin: Annamari

 • Iiki 7.4.2011 20:43

  Lisään vielä, vaikka se selviääkin nettisivuilta, että verkkokauppa on jo avautunut: http://www.celi.fi/.

  Yritys toimii erittäin tiiviissä yhteistyössä Turun seudun keliakiayhdistyksen kanssa : D.

 • LG1982  7.4.2011 16:09

  Heillä näkyy olevan myös verkkokauppa, jossa paljon Suomessa uusia tuotteita.

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Anna arvio linkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä linkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,005s