oranki

Keskusteluviestit

1 2 3 4
 • Gluteenittomat hampurilaiset 15.12.2010 22:46

  Jezu kirjoitti:
  Nyt on maailmankirjat sekaisin. Myös Chicosin burgerit saa gluteenittomilla sämpylöillä nykyään

  Chicos menu kirjoitti:
  Kaikki hampurilaiset saatavilla myös soijapihvillä.
  Hampurilaissämpylä on saatavilla gluteenittomana.
  Ranskalaiset perunat vaihdettavissa salaattiin.

  Chicos menu

  Onko kukaan testannut noita Chicosin burgereita? Ja onkohan tuo soijapihvi gluteeniton?

 • Nuudelit 24.9.2010 22:28

  Papunuudeleilla varmaan tarkoitat lasinuudeleita/vermicelliä, jotka on tehty mung-pavuista. Aasiakauppojen lisäksi niitä saa näköjään Santa Marialta http://www.santamaria.fi/servlet/se.daddy.sm.web.servlets.ProductServlet?a=1&p=p3c3&c=3&s=3&id=242&co=3.
  Aasiakauppojen leveitä riisinuudeleita olen käyttänyt myös tagliatellen tapaan.

 • Suoli "siisti", silti keliakiaa? 24.9.2010 22:12

  porajata kirjoitti:
  oranki kirjoitti:
  Mulla lääkäri sanoi tähystäessä, että suoli näyttää siistille ja ei usko että minulla on keliakia. Sitten koepaloista selvisi, että nukka oli madaltunut. Eli niin kuin monien kommenteista huomaa, ei sitä silmämääräisesti voi todeta.

  Oliko sulla vasta-aineet koholla ennen tähystystä ?

  Juu, oli ne toinen vähän yli raja-arvon, toinen enemmän (en muista kumpi), mutta tähystävä lääkäri ei pitänyt sitäkään huolestuttavana...

 • Suoli "siisti", silti keliakiaa? 23.9.2010 21:15

  Mulla lääkäri sanoi tähystäessä, että suoli näyttää siistille ja ei usko että minulla on keliakia. Sitten koepaloista selvisi, että nukka oli madaltunut. Eli niin kuin monien kommenteista huomaa, ei sitä silmämääräisesti voi todeta.

 • harvaimpia jauhoja 23.9.2010 21:13

  Niin, olen kyllä syönyt noita riisinuudeleita ihan huoletta, vaikka kai niissä on mahdollisuus, että tehtaassa voisi olla vehnäpölyä tms. Sisällössä ei ole lueteltu muuta kuin riisi, vesi,suola. Mutta oireita ei ole tullut (tosin en taida oirehtia vaikka saisin vahingossa pieniä määriä gluteenia). Vasta-ainearvot on kuitenkin olleet ok.

  Mutta samalla tavallahan nuo itämaakauppojen erikoisjauhotkin voivat olla kontaminoituneita, kun ei tiedä tehdasolosuhteista.

 • harvaimpia jauhoja 23.9.2010 13:32

  Hämeentien alkupäässä on useita aasialaisia ja afrikkalaisia liikkeitä, jotka myyvät elintarviketuotteita. Ainakin Vii Voanissa on hyvin laajat valikoimat. Näistä saa aika edullisesti erilaisia riisi-, tapioka-, durra- yms. jauhoja. Intialaisissa liikkeissä on valmiita jauhosekoituksia, joista osa on gluteenittomia, linssi- ja riisijauhoista tehtyjä. Esim. Idli, Masala dosa valmispakkaukset. Kannattaa toki aina lukea tuoteselosteet tarkkaan. Lisäksi aasiakaupoista voi ostaa edullisesti hyvin monenlaisia riisinuudeleita, joita voi käyttää kalliin gluteenittoman pastan korvikkeena.

 • Helsingin pitsapaikat 11.9.2010 20:30

  Kesälomalla tuli tehtyä hieman kotimaan matkailua ja huomattua, että monesta kaupungista saa gluteenitonta pitsaa muualtakin kuin ketjuravintoloista.

  Miksiköhän Helsingissä ei (ainakaan tietääkseni) ole "yksityisiä" ravintoloita/pizzerioita, jotka tarjoaisivat pitsaa gluteenittomalla pohjalla. Helsingissä kun saa Rossosta, Dennisistä, Martinasta, Kotipizzasta, Raxista, jotka kaikki ovat ketjuja.

  Luulisi olevan markkinarakoa muillekin kuin ketjupaikoille, keliaakikot kun tuovat isonkin tavisjoukon mukanaan. Eritoten sellainen paikka olis hyvä, joka ei ottais gluteenittomasta pohjasta erikseen lisämaksua..

 • Kokkikartanon valmisruoat 11.9.2010 20:22

  Metsäsienikeittopakkauksessa lukee gluteeniton ja Kokkikartanon nettisivujen tuoteselosteessa ei mainintaa vehnästä...

 • Bali 11.9.2010 20:11

  Riisijauhoja saat varmasti ostettua paikan päältä ja niistä voit leipoa itsekin leipää.

  Googlettelemalla löytyy varmaan osoitteita paikoista, joista saa gluteenitonta leipää.
  Tämmönen löytyi ainakin:
  http://www.grocerandgrind.com/bistro.php

  Mukavaa Balia! Luulen että viihdyt

 • Kesä ja jäätelökioskit 25.7.2010 23:01

  Kesälomareissulla tuli muutamat gluteenittomat tötteröt syötyä. Iisalmen torin Valion kojusta sekä Kuortin ABC:n jäätelökojusta. Kummassakaan ei otettu lisämaksua gluteenittomasta vohvelista. Lisäksi huomasin myös, että Joensuun torilla olisi saanut jäätelön gluteenittomaan vohveliin. Aika hyvin noita gluteenittomia vohveleita alkaa siis olla tarjolla, mutta aina eivät ole laittaneet mainostekstiä, vaan pitää älytä kysyä.

1 2 3 4

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  12 vinkkiä

  Tuotteita
  1 tuote

  Kuvia
  2 kuvaa

  Keskustelu
  35 viestiä, 1 aihe

  Kommentit
  2 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  14.3.2010 14:39

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,025s