Gluteenittomat linkit

Käyttäjien parhaat gluteenittomat linkit. Palvelussa on jo 325 linkkiä.

Jaa parhaat linkkisi yhteisölle ja löydä uusia suosikkeja muiden lisäämistä linkeistä. Kaikki linkit ovat käyttäjien lisäämiä.

Vinkit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Gluteenittomana - Kiitos!
  Blogi, joka käsittelee ravintoloiden ja kahviloiden gluteenitonta tarjontaa Suomessa ja ulkomailla.
 • Y-lehti 1
  Laitila tuomassa markkinoille uuden, jauhemaisen ja gluteenittoman oluen!
 • My life ever after
  My life ever after on hyvän mielen blog, jota kirjoittaa keliaakikko ja maitoallergiasta kärsivä nuori nainen. Blogista löytää vinkkejä aina ruuanlaitosta keliakiaystävällisiin matkakohteisiin.
 • Keliagentti
  Blogi, josta löytyy niin tuotearvosteluja kuin ravintolavinkkejäkin.
 • Google Translate
  Todella kätevä ohjelma, kun haluaa tutkia esimerkiksi vieraskielisten keliakialiittojen sivustoja. Kääntää monen eri kielen välillä.
 • Vinkkejä gluteenittomaan leivontaan
  Löysin netistä melko hyvän muistilistan gluteenittomaan leivontaan (varsinkin aloittelijoille). Ei siis leivontaohjeita, vaan vinkkejä kuinka onnistuu paremmin.
 • Allergiasanasto Eurooppaan 2
  Kätevä allergiasanasto Euroopan matkoille. Käännökset kaikista allergisoivista aineista kaikille Euroopan kielille, myös suomeksi. Valitettavasti sivut ovat saksankieliset, mutta lippuosastoa klikkailemalla löytyy oikeat jutut.
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tuoreimmat tapahtumat linkeissä

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2018 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,215s

Glu.fi Facebookissa

Jos haluat aina tietää mitä gluteenitonta tapahtuu, tykkää Glu.fistä Facebookissa!Ei kiitos, tykkään jo!