Jaa omat gluteenittomat sisältösi kaikkien hyödyksi

Mahdollisuus jakaa gluteenitonta tietoutta on Glu.fin tärkein ominaisuus - ilman teidän lisäämää 20568 sisältöä palvelusta ei olisi mitään hyötyä kenellekään.

Glu.fihin lisätty sisältö vapaasti kaikkien gluteenittomuudesta kiinnostuneiden käytössä ja helposti Googlella löydettävissä. Muista suljetuista yhteisöistä ja jopa Facebookista gluteenittoman tietouden etsiminen voi olla hankalaa tai mahdotonta.

Koska jaettu vinkki on paras vinkki, koostin kaikki sisällönjakomahdollisuudet yhdelle sivulle. Kun haluat jakaa sisällön, pääset tämän sivun kautta aina oikeaan paikkaan. Jos et ole vielä luonut tunnusta, rekisteröidy nyt. Jos et halua rekisteröityä, voit lähettää sisältösi suoraan ylläpitäjälle.

Muistathan varmistaa ennen sisällön jakamista, että sinulla on oikeus jakaa sisältö eli kysy lupa, jos olet lisäämässä ystäväsi parasta reseptiä muiden keliaakikoiden iloksi.

Jaa sisältö

Perusta oma gluteeniton blogi

Perusta vaikkapa oma gluteeniton leivontablogi tai kerro elämästäsi keliaakikkona. Sana on vapaa ja kirjoittaa voit juuri silloin kun se sinulle itsellesi sopii! Blogin perustaminen ja päivittäminen ei maksa mitään.

Lisää sisältö ilman rekisteröitymistä

Jos et jostain syystä pysty tai halua liittyä Glu.fin käyttäjäksi, voit lähettää sisällön palautelomakkeella tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen palaute@glu.fi. Ylläpitäjä julkaisee sisällön tällöin Anonyymi-tunnuksella.

Keskustele

Suomen aktiivisin keliakiakeskustelupalsta auttaa, jos tarvitset vertaistukea tai haluat nopeasti vastauksen kysymykseesi.

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s