Käyttöehdot

Glu.fi-palvelua ylläpitää Jesse Valli (jäljempänä Ylläpitäjä). Glu.fi-verkkopalvelun (jäljempänä Palvelu) käyttäminen, Palveluun rekisteröityminen tai sisällön lisääminen merkitsevät sitä, että Palvelun käyttäjä (jäljempänä Käyttäjä) hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan tällä sivulla mainittuja käyttöehtoja. Jos Käyttäjä ei hyväksy näitä käyttöehtoja, on hänen välittömästi lopetettava Palvelun käyttö.

  1. Palvelu tarjotaan käyttäjälle sillä ehdolla, että käyttäjä hyväksyy tällä sivulla esitetyt ehdot. Käyttämällä Palvelua käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.
  2. Käyttäjä vastaa itse omalla kustannuksellaan Palveluun toimittamistaan ja sen kautta levittämistään aineistoista sekä näihin aineistoihin liittyvistä tekijänoikeutta, rikosoikeutta, tavaramerkkioikeutta, ym. koskevista riitaisuuksista.
  3. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain Suomen lain, hyvien tapojen sekä netiketin mukaisesti.
  4. Kaiken Palvelussa olevan materiaalin siirto, peilaus toiseen Internet-palveluun, tai julkaiseminen muussa muodossa on kielletty ilman Ylläpitäjän erikseen myöntämää lupaa.
  5. Ylläpitäjällä on oikeus käyttää kaikkea Käyttäjän Palveluun tuottamaa aineistoa (pois lukien yksityisviestit) Palvelun markkinointiin. Keskustelupalstalle kirjoitetut viestit, vinkit, linkit ja tuotteet jäävät Palveluun toisten keliaakikoiden tietopankiksi, vaikka käyttäjä poistaisi käyttäjätunnuksensa Palvelusta. Käyttäjien Palveluun tuottaman aineiston tekijänoikeudet säilyvät niiden alkuperäisellä haltijalla.
  6. Ylläpitäjällä on oikeus, mutta ei velvollisuus, valvoa sekä tarkastaa, kääntää, muuttaa, siirtää tai tarpeen mukaan poistaa kaikkea Palveluun tuotettua aineistoa. Käyttäjällä on oikeus tehdä kielikäännöksiä Palveluun lisätyistä sisällöistä.
  7. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä vaatimuksista ja kustannuksista.
  8. Ylläpitäjä pyrkii varmistamaan Palvelun virheettömän toiminnan, mutta ei takaa Palvelun virheettömyyttä eikä jatkuvaa toimintaa.
  9. Käyttäjälle voidaan lähettää sähköpostitse tiedotteita käyttöehtojen muutoksista ja muista tärkeistä Palvelua koskevista asioista.
  10. Ylläpitäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia Palvelun toimintaan ja näihin käyttöehtoihin ilman erillistä ilmoitusta. Käyttäjälle ilmoitetaan sähköpostilla merkittävistä muutoksista. Käyttöehtojen viimeisin muokkausajankohta on ilmoitettu tämän sivun alareunassa.

Päivitetty 28.8.2010

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,002s