Tietoa palvelusta

Tausta

Sairastuttuani keliakiaan aloin etsiä sairaudesta ja sen kanssa elämisestä valtavasti tietoa internetistä. Erityisesti ruokailu ulkomailla askarrutti matkailua rakastavaa persoonaa. Myös elintarvikevalmistajien tuotelistaukset tulivat tutuiksi (ja tulevat edelleen).

Kaikki tieto oli kuitenkin hajallaan ympäri verkkoa ja tästä sain ajatuksen perustaa suomenkielisen nettiyhteisön, jonne jokainen keliakiasta tietävä voi lisätä omat vinkkinsä, keskustella gluteenittomasta elämäntavasta ja olla yhteydessä toisiin keliaakikoihin. Näin kaikki ajankohtainen ja käytännönläheinen keliakiatieto saataisiin yhden katon alle kaikkien iloksi ja hyödyksi!

Pohjaksi 29.9.2008 perustettuun palveluun tarjoan reilun vuoden kokemukseni keliakian kanssa elämisestä - ei tarvitse muiden tehdä samoja virheitä

Jos keliakia on sinulle ihan uusi juttu, lue lisää Keliakia-sivulta tai Keliakialiiton sivuilta.

Kehitys

Glu.fi on edelleen varsin nuori palvelu ja siinä on varmasti paljon puutteita sekä outouksia. Siksi toivonkin palautetta mahdollisimman monelta palvelun käyttäjältä, jotta puutteet saadaan korjattua. Otan erittäin mielelläni vastaan myös kehitysideoita. Lähetä palautetta!

Ylläpitäjä

Palvelun ylläpidosta vastaa Jesse Valli eli allekirjoittanut. Työkseni hallinnoin verkkosivustoja, joten tämä on luonteva harrasteprojekti vapaa-ajalle. Glu.fi on riippumaton, yksityisesti ylläpidetty nettipalvelu.

Silloin kun en istu koneen ääressä, harrastan kuntosalilla oleilua. Keliakiaa olen sairastanut vuodesta 2007 saakka, mutta se ei ole juurikaan vaikuttanut elintapoihini. Ainoastaan matkailu tuntuu välillä haasteelliselta ja se onkin taka-ajatus miksi toivon Glu.fi-sivustolle paljon matkavinkkejä toisilta keliaakikoilta.

Kuriositeettina mainittakoon, että gluteenittoman dieetin aloittamisen jälkeen yleinen hyvinvointini (niin henkinen kuin fyysinen) on parantunut aivan uskomattoman paljon. Jos siis epäilet keliakiaa, testiin kannattaa ehdottomasti mennä!

Kiitokset

Anna
Tuntuu usein huolehtivan enemmän dieettini pitävyydestä kuin minä itse.

Mirja
Kiitos nopeasta sopeuttamisesta gluteenittomaan elämäntapaan ja lukemattomista upeista aterioista.

Jari
Kiitos Glu.fi-logosta sekä palvelintilasta Glu.fi:lle ja monille muille projekteille.

Palvelun käyttäjät
Ilman teitä sivustolla ei olisi sisältöä ja palvelu olisi täysin hyödytön meille kaikille.

Mark
Kiitos useista palvelussa käytetyistä kuvakkeista kajahtaa brittiläiselle web-gurulle, Mark Jamesille.

thumbalizr
Tämä upea palvelu mahdollistaa Linkit-osion kuvankaappaukset kohdesivuista. Voit ladata thumbalizrin ilmaiseen käyttöön täältä.

Briefly in English

Glu.fi is a gluten free online community for all Finnish-speaking celiacs and whom are interested about gluten free lifestyle. There's also Glu.fi International available which is targeted for foreign users.

The site is created and administred by Jesse Valli and it's completely independent.

Gluteeniton means gluten free in Finnish. If you have any questions about gluten free food or dining in Finland, please feel free to send email.

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,002s