Daphnion

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Kivi Paber Käärid

  "Viime viikolla tuli Kivi Paber Käärid testattua. Ihanan tunnelmallinen ja rento ravintola. Palvelu oli ystävällistä ja innostunutta, mikä ei ole Virossa aina itsestäänselvyys.

  Ihana valinnanvaikeus kun listalla kaikki on gluteenitonta!

  Hampurilaiset söimme päivälliskumppanin kanssa. SÄmpylää annoksessa ei ollut ollenkaan, vaan hamppari oli kasattu kasvis(kukkakaali?)kakkusen päälle. Eipä perinteistä sämpylää edes kaivannut. Pihvi annoksessa oli äärettömän mehevä, mutta vähän mauton. Ranskikset olivat kanssa hyvät ja niitä oli sopiva määrä. Ketsupin sijaan joku majoneesi olisi voinut olla kiva lisä annokseen.

  Jälkkäriksi otettiin creme bruleet, vaikka kaikennäköisiä kakkujakin oli tarjolla. Viereisessä pöydässä ainakin nautittiin kaunista mutakakkua.

  Ravintolassa tarjolla myös kolmen ruokalajin settiä, joka maksaa kahdeksan euroa. Päivittäin vaihtuva ateria on tarjolla klo 15 asti.

  Suosittelen käymään ravintolassa ja muutenkin tutkailemaan kiinnostavaa ympäristöä!"
  25.4.2016

 • Cielo di Berlino

  "Superohkanen tattaripohja oli pizzoissa ja maistui hyvältä. Pizzojen hinnat oli kuuden euron paikkeilla ja gluteenittomasta pohjasta tuli parin euron lisämaksu. Pizza oli kevyt (mulla oli täytteinä tonnikala ja sipuli) eikä niin suuri, että olisi tullut ähky." 22.5.2015

 • Ristorante Dennis

  "Dennisin gluteeniton pizzapohja on tähän mennessä paras mihin olen törmännyt. Se ei ole kuiva eikä kova, vaan juuri sopiva ja ihanan ohut." 8.5.2014

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Kuvia
  2 kuvaa

  Keskustelu
  2 viestiä

  Kommentit
  3 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  27.1.2013 20:52

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,038s