HannaP

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Pirkan kaurapohjainen välipala 12.7.2015 00:38

  Tietäisikö kukaan on kyseinen välipala gluteeniton? Tuote on siis Yosan tapainen, joka on käsittääkseni gluteeniton, mutta ei saa sitä purkeissaan mainita. Näin ainakin ravintoterapetti minulle väitti.
  http://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-luomu-kaurapohjainen-valipala- vadelma-mustikka-2x125g/

 • HKI luontaisesti gluteeniton kahvila 13.5.2015 22:36

  Nam nam, tänään ostin Huvilan kahvilasta täytetyn sämpylän (3,50e) ja aivan ihanan korvapuustin (3e). Huh, miten hyvää.

 • Gluteenitonta Tallinnassa? 13.5.2015 22:32

  Maanantaina 11.5. vieraillessani Tallinnassa kävimme F-hoone-nimisessä ravintolassa hiukan keskustan ulkopuolella. Voi suositella vahvasti. Menussa luki selkeästi (L) ja (G) yms. Lisäksi listalla ihan luki Gluteeniton suklaakakku, joten tästä päätellen asiasta tiedetään hyvin. Paikkana ravintola oli viehättävästi rosoinen ja tilava. Ja muutenkin sijaitsi kai vanhalla teollisuusalueella.

 • Pizza Hutin valikoimaan gluteeniton pizza 13.5.2015 22:25

  Tänään asioidessani Pizza Hutissa yllätys olikin suuri kun gluteeniton pizza olikin huomattavasti isompi kuin tavallinen pannupizza. Yleensähän se on toisin päin. Kävi melkein sääliksi ruokaseuralaista Maku oli ihan hyvä ja hinta taisi olla 14,60e.

 • Gluteeniton brunssi 7.2. Helsingissä 9.2.2015 15:33

  jensba kirjoitti:
  Tämä brunssi oli aivan mahtava! Tarjolla olevista melkein kaikki oli gluteenitonta, ja valikoimaa oli paljon. Ymmärsin että leivät ja karjalanpiirakat oli Viljattoman valinnan tuotteita, ainakin seloste lapussa oli heidän logo. Tarjolla ollut tumma jyvä/siemen leipä oli erinomaista, olisikin mukava tietää mistä sitä voisi ostaa?
  Myös jälkiruokapöydässä ollut suklaa brownie oli herkullista. Ähkyssähän sieltä tuli lähdettyä kotiin, eikä koko päivänä tullut muuta syötyäkään
  Lisää näitä, minä tulisin ainakin uudestaan!

  Kiitos palautteesta Karjalanpiirakat olivat Viljattoman valinnan. Kaikki muu itse tehtyjä. Lisää on luvassa, koska brunssi onnistui hienosti. Vähän viilataan menua ja järjestetään kaksi kattausta samalla päivällä että kaikki halukkaat mahtuvat tulemaan.

 • Gluteeniton brunssi 7.2. Helsingissä 20.1.2015 07:22

  Salakka kirjoitti:
  Mua kiinnostaa onko siellä luontaisesti gluteenitonta, vai onko kaikessa vehnätärkkelystä. Ja onko esim. margariinia maidottomana?

  Hiomme vielä reseptiikkaa, mutta yritän tehdä kaikki itsetehdyt ilman vehnätärkkelystä. Margariinia löytyy maidottomana. Sitä saa kysyttäessä keittiöstä. Meiltä löytyy myös hummusta leivänpäälliseksi.
  Voin ilmoittaa tarkemmat tiedot käyttämistämme jauhoista, kunhan ne varmistuvat.

 • Gluteeniton brunssi 7.2. Helsingissä 19.1.2015 20:56

  Suviih kirjoitti:
  Harmi, en pääse paikalle, kun juna lähtee jo heti klo 11 jälkeen. Toiste siis. Jos Cafe Fannylla on fb-sivut, niin pistäkäähän sinne mainos, että voi jakaa eteenpäin.

  Harmi tosiaan mutta kiitos vinkistä, laitetaan fb-sivuillekin maininta tulevasta!

 • Gluteeniton brunssi 7.2. Helsingissä 19.1.2015 17:44

  Vaula kirjoitti:
  Onko sinulla Hanna P tarkempaa tietoa tästä brunssista, kellonaikaa ja hintoja? Itse söisin brunssilla mielelläni joitain todella hyviä leipiä runsain täytevaihtoehdoin, tai vaikka kerrankin gluteenittomia croissantteja (olisi ensimmäinen kerta!). Kasvissyöjänä arvostaisin erityisesti kananmunattomia ruokia. Brunssilla olisi mukava juoda vaikkapa tuorepuristettuja mehuja tai smoothieita ja nauttia myös hedelmistä. Jälkkäriksi esimerkiksi jotain makeaa piirakkaa/pannukakkua/pullaa. Luomusta tulisi iso plussa

  Moikka!
  Alla onkin mainittu lista kaikista tarjoiltavista tuotteista. Tässä kuitenkin esimerkkejä, mitä voisit syödä: erilaisia kasvissalaatteja löytyy aina munattomina, hedelmät ja marjat, riisipiirakat, leivät, juustoja, omenacrumble, mysli, muro, jogurttia ja voidaan tehdä sinulle sitten erikseen joku lämmin ruoka jos se ei silloin sovi sinulle. Vielä emme ole varmoja mitä tarjoilemme sinä päivänä.

 • Gluteeniton brunssi 7.2. Helsingissä 19.1.2015 17:32

  Moikka!
  Kiitos viesteistänne. Tässä tietoa tulevasta:
  Brunssi tarjoillaan klo 10.30-15.00. Suosittelen tekemään pöytävarauksen ja mainitsemaan gluteenittomasta ruokavaliosta. Varauksen voit tehdä ainoastaan brunssin aloitukseen eli klo 10.30, jonka jälkeen pöytiä vapautuu sitä mukaa mitä edelliset lähtevät. Varauksen voit tehdä s-postilla info@fanny.fi tai puhelimitse 0504143332. Hinta on 17,50ehlö ja lapset 4-12-vuotiaat 1e/ikävuosi. Eli viisivuotiaan brunssi maksaa 5e.
  Tässä gluteenittomat tarjoilut tiivistettynä suurpiirteisesti:
  -Salaattipöytä, jossa n. viisi erilaista ruokaisampaa salaattia vihreän lisäksi
  -Paljon erilaisia hedelmiä
  -Lämmin ruoka
  -Pekonia, nakkeja ja munakokkelia
  -Erilaisia juustoja keksillä/näkkärillä sekä hilloa ja marmeladia
  -Leipäpöytä, jossa kahta itse tehtyä leipää ja karjalanpiirakoita. Ja tietysti munavoita ja hummusta
  -Kinkkua, meetwurstia ja juustoa leivälle
  -Suolaista piirakkaa
  -Myslia, muroja, marjoja ja jogurttia
  -Itse tehtyjä marenkeja, manteli-suklaabrownieta ja omenacrumblea vaniljakastikkeella
  -Appelsiini- ja omenatäysmehua
  -Kaffa Roastaryn kahvia ja teetä.
  Kaikki ruoat pidetään erillään "normaaleista". Esim. gluteenittomille leiville on oma pöytänsä, jossa leivät ovat puhtaissa jauhottomissa korissa.
  Ja minä, joka olen myös keliaakikko, olen kokkina järjestämässä tätä brunssia.
  Todella toivon että tästä tulee menestys, koska jos kaikki menee hyvin, aiomme järjestää KOKONAAN gluteenittoman brunssin tulevaisuudessa.
  Toivottavasti törmätään brunssin merkeissä
  Tervetuloa!

 • Gluteeniton brunssi 7.2. Helsingissä 17.1.2015 22:25

  Suunnitteilla on pitää gluteeniton brunssi lauantaina 7.2. Cafe Fannyssa, Helsingissä (Bulevardi 40). Fannyssa on tarjoiltu brunssia jo vuosikaudet ja nyt se muutetaan kokeiluluontoisesti yhden brunssin ajaksi gluteenittomaksi, joskin samat/samankaltaiset tuotteet löytyvät myös tavallisina palvellen myös ei-keliaakikoita. Keittiössä häärii keliaakikko-kokki, joten luvassa on varmasti ainakin itse tehtyjä tuotteita. Mitä sinä haluaisit brunssilla syödä?

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  7 vinkkiä

  Kuvia
  2 kuvaa

  Keskustelu
  10 viestiä, 2 aloitusta

  Kommentit
  9 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  12.4.2014 16:09

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,04s