Ikinuori

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Oireeton keliakia 4.2.2009 16:15

    anka kirjoitti:
    Lisäksi kysyisin mielipidettänne seuraavaan. Lääkäri, joka totesi keliakiani sanoi, ettei näe ongelmaa siinä, jos joskus syönkin gluteenipitoista ruokaa (viittasi esim. ulkomaanvuoteni mahdollisiin grillijuhliin).

    Minä oireilen enemmän kuin kovasti, jos saan sisuksiini gluteenia. Sitä paitsi kaikkien niiden ohjeiden mukaan, joita itse olen vuosien varrella saanut, gluteeniton dieetti on aivan EHDOTON! Ei siis auta muu kuin pinnistellä vaan ja suurinpiirtein luupin kanssa tutkia kaikki tuoteselosteet, etenkin uusia tuotteita ostaessa. Huomioitava on silti, että vanhastaan tutuissakin tuotteissa aina välillä muutetaan koostumusta, joten kannattaa kyllä pitää silmällä myös ns. tuttujen ja turvallisten valmisteiden sisältöä.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2020 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,04s