Kamomilla73

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Oireet kun on vahingossa syönyt gluteenia? 8.1.2010 21:22

  Moi! Meillä tytöllä, pian 6v, keliakia ja diabetes. Nyt on varmaan 5 kertaa toistunut seuraavanlainen kuvio. Yöllä sokerit menee koko ajan alas ja aamuyöstä tai aamulla alkaa oksentamaan. Oksentaa aamun tai aamupäivän, lounas tai viimeisään välipala pysyy jo sisällä, ja muutenkin siinä vaiheessa tyttö on jo ihan ok.

  Ollaan, tai koetetaan olla, tosi tarkkoja ruokavaliosta, mutta oiskohan nämä kuitenkin oireita siitä, että gluteenia on saanut jollakin tavalla kuitenkin? Ja jos ois, niin onkohan edellisen päivän ruokailusta vai sitä edellisen? Salapoliisin työtä - kertaakaan ei olla saatu selville, että mistä ois johtunut.

  Onko kenelläkään muulla ollut vastaavanlaisia oireita?

 • Lapsikeliaakikkoja? 22.8.2009 18:25

  Heippis!

  Mukava löytää kohtalotovereita

  Onko liidia tyttärellänne siis myös diabetes?

 • Lapsikeliaakikkoja? 2.8.2009 23:28

  Hei! Tällaista sivustoa juuri olen kaipaillut!

  Meillä 5 -vuotias keliaakikkotyttö. Hänellä todettiin keliakia vähän ennen 4v synttäreitä diabeteksen toteamisen yhteydessä. Tämä yhdistelmä tuottaa välillä huolta ja hepuleita - jompi kumpi tautikin olisi riittänyt! Hyvin on kuitenkin mennyt, tyttö on tosireipas ja tarkka molempien sairauksien suhteen.

  Osittain tytön sairauksien takia päädyin työskentelemään kotona - vuoden päästä alkava eskari välillä mietityttää jo nyt...

  Onko muita lapsia, joilla olisi sekä diabetes että keliakia?

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,034s