Minerwa

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Gluteeniton ruokakauppa 28.5.2013 21:03

  Tilaus tuli jo eilen. Tuotteet olivat oikeat ja niissä oli päiväystä jäljellä reilusti. Toimituskulut olivat aika isot. Ihan tyytyväinen olen. Tosin yhä edelleen yritän löytää hyvää ulkomaalaista nettikauppaa. Niissä toimituskulut ovat vaan vielä kovemmat, mutta valikoimaa on hurjasti enemmän.

 • Gluteeniton ruokakauppa 23.5.2013 19:24

  Kiitos vinkistä. Tuolla näyttää olevan kiitettävästi tuotteita, jotka sopivat meille (gluteeniton, munaton, maidoton jne). Teen tänään tilauksen ja kerron myöhemmin miten meni. Hintataso näyttää olevan erikoiskaupan luokkaa.

 • Jauhoton taikina blogi 23.5.2013 15:40

  Hei kaikille!

  Blogistani löytyy paljon gluteenittomia ohjeita. Toivottavasti niistä olisi jollekin apua. Monet ohjeet ovat myös munattomia ja maidottomia. Useassa ohjeessa on sitten lisäksi kerrottu miten niitä voi muokata.

  Blogini osoite: http://jauhotontaikina.blogspot.fi/

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,038s