Mirka

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Kikkoman Kikkoman Gluteeniton soijakastike 250 ml

  "Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan kaikki aidot, käymisteitse valmistetut soijat ovat gluteenittomia, myös vehnää alkujaan sisältäneet. Vuosikausia kestävä prosessi pilkkoo vehnän proteiinit kaiketi niin atomeksi, ettei kroppa niitä enää tunnista. Olen käyttänyt perus-Kikkomania litran pulloissa ilman oireita.

  Soy King ei ole aito soija, se valmistetaan hydrolysaatista teollisesti, ilman käymistä, eikä se siksi maistu miltä pitää.

  Sen sijaan S-ryhmä myy Rainbow Luomusoijaa ilman vehnää, ja maku on aivan ok. Tiedä vaikka olisi sama tavara kuin Kikkomanin guteeniton, vain eri kauppanimellä. Harmi vain että ei saa suuremmissa pulloissa, tulee kalliiksi."
  24.8.2015

 • Testi: Kaikki Suomen gluteenittomat oluet

  "Vihreä ja keltainen kukko hyviä. Kuitenkin Green's IPA räjäytti! Paras olut mitä olen elämässäni maistanut, eikä ole gluteeniviljoja nähnytkään! Olut on niin makuisa, että yksi pullo riittää hyvin kahdelle. Viljaa normaalisti sietävä mieheni rakastaa sitä yhtä paljon kuin minäkin." 24.8.2015

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Keskustelu
  3 viestiä, 1 aihe

  Kommentit
  2 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  27.5.2015 16:57

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,039s