Pulunen

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Kuitulisät 20.5.2009 17:05

  Bio-kuitu? Elinvoima-kuitu? Biq-kuitu? Laihdutus-kuitu?

  Onko kukaan tutustunut tai kokeillut? Taidan käydä luontaistuotekaupassa viikonloppuna

 • Kuitulisät 20.5.2009 13:02

  Mullakin on noita pofibereitä ja muita kyllä mutta niitä tulee loppujen lopuksi käytettyä melko harvoin.

  Haen nyt siis jotain mitä ei sekoiteta mihinkään ruokiin vaan napataan ihan sellaisenaan ylimääräisenä buustina, vähän niinkuin vitamiinipillerin tapaan.

  Pellavasiemenlima olisi yksi vaihtoehto. Ruokalusikallisessa pellavansiemeniä on 3g kuitua, mikä ei mun mielestä oli niin hirvittävän paljon kuitenkaan. Mahtaisiko jossain puristeessa tai vastaavassa olla enemmän?

 • Ikäviä tilanteita 20.5.2009 11:06

  Kaikenlaisiin tilanteisiin ja ärsytyksiin olen tässä kymmenen vuoden aikana joutunut mutta täytyy sanoa että RAIVOSTUTTAVIN tapaus oli kun sairaalaosastolla ollessani minulle tuotiin tavallista ruisleipää aterialla! Yritin reklamoida, mutta "tarjoilija" totesi tylysti, ettei tiedä mistään, hän vain roudaa näitä. Epäilen, että terveiseni eivät koskaan menneet keittiöön asti.

  SAIRAALASSA!!! Samassa h****tin laitoksessa jossa keliakiani alunperin diagnosoitiin! Ja pisteenä i:n päällä olin sisätautien osastolla.

  Huoh, verenpaine nousee edelleen vaikka tästä on jo viitisen vuotta aikaa.

 • Kuitulisät 20.5.2009 10:34

  Tulin tässä miettineeksi että pitäisikö ottaa päivärutiineihin joku kuitutabletti tai -jauhe, kun ei sitä kuitua kuitenkaan tule tarpeeksi läheskään joka päivä.

  Onko kenelläkään kokemuksia tai suosituksia? Googlailin noita luontaistuotevalmisteita mutta missään ei oikein kerrottu paljonko ne sitä kuitua sisältää

 • Itsetehty pasta 20.5.2009 09:37

  Siellä on!

  Tästä reseptistä oli näköjään jäänyt suola pois, pahoitteluni.

 • Itsetehty pasta 17.5.2009 20:08

  Minä olen tehnyt ja hyvää tulee!

  Tarkkaa reseptiä en osaa antaa mutta aloitan turvottamalla psylliumista ja vedestä hyytelön. Siihen lisään munan ja jauhoja ja vaivailen koneella 5-10 minuuttia. Vettä tai jauhoja lisään jos taikina ei tunnu "palloutuvan". Sitten hetkeksi jääkaappiin kelmussa asettumaan.

  Veikkaisin että mitat on ehkä reilu teelusikka psylliumjauhetta, vajaa desi vettä, yksi muna ja kolmisen desiä jauhoja.

  Jauhoina olen käyttänyt sunnuntain ja pirkan vaaleita jauhosekoituksia. Kuitupitoisemmat kokeilut on vielä tekemättä, kertokaa ihmeessä jos joku on kokeillut?!

  Käytän kaulimiseen ja leikkaamiseen pastakonetta, mikä on eittämättä aika jänskä show tuon gluteenittoman taikinan kanssa, mutta huumorilla siitä selviää! =D

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Hei! Semper ja Glu.fi tarjoavat mahdollisuuden voittaa kuusi pakettia gluteenittomia uutuusleipiä. Osallistu Instagramissa ja Facebookissa!

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  4 vinkkiä

  Keskustelu
  6 viestiä, 1 aihe

  Kommentit
  1 kommentti

  Rekisteröitynyt
  17.5.2009 19:59

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,037s