Rockabellat

Profiili

Rockabellat
 • Nimi
  Tiia Rahkola
 • Sukupuoli
  Nainen
 • Ikä
  38 vuotta
 • Enemmän minusta
  Rakastan hyvää ruokaa, rakastan maistella uusia makuja ja jos on aikaa niin rakastan myös ruuan tekemistä. On ihanaa ja palkitsevaa, kun saa vähän hemmotella itseään kiireettömyydellä ja ruokailijoita kiirreettömyydestä ammetamillani herkkuruuilla Saan ruuanlaitosta ylettömän paljon. Mulle kokkailu on pitkä prosessi.

  Aina suhteeni ruokaan ei ole ollut näin intohimoinen. Ennen se oli vain pakko, mitä ilman nuutui, sitä söi mitä sattui ja milloin sattui, kunnes 2013 vuoden marraskuussa mutkattomaan suhteeseen syntyi ensimmäinen särö. Ruoka ei enää vain pelastanut täydelliseltä nuutumiselta, vaan se aiheutti ihottumaa, pahaa oloa ja vatsakramppeja, kun lääkärin lausunnon mukaan minulla mahdollisesti oli puhjennut viljayliherkkyys, ruuasta ja sen valmistuksesta tulikin iso osa jokapäiväistä elämää.

  Jaan kokemuksiani myös Blogissani http://rockabellat.blogspot.fi/, jossa voit käydä tutustumassa minuun, ajatuksiini sekä resepteihini hiukan enenmmän.

  Voit tykätä meistä myös Facebookissa https://www.facebook.com/Rockabellat

  <3 Tiia
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Tuoreimmat tapahtumat sivustolla 

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,063s