SannaTalsta Keliakialiitto

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
1 2
 • Sope-kurssi lapsikeliaakikolle ja vanhemmalle 7.9.2015 13:35

  Moi! Onko teillä kouluikäinen keliaakikkolapsi? Tekisikö hänelle ja sinulle hyvää saada vähän lisää tietoa keliakiasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta - tietenkin kivassa miljöössä ja mukavien kavereiden kesken? Vielä ehditte ilmoittautua 11.9. mennessä Keliakialiiton omakustanteiselle sopeutumisvalmennuskurssille, joka järjestetään 27.-29.11.2015 Virroilla!

  Lisätiedot täältä: http://www.keliakialiitto.fi/liitto/toiminta/kurssit/lapsi_vanhempi_viikonloppukurssi/

  Terkuin
  Sanna Talsta
  verkkotiedottaja
  Keliakialiitto

 • Kokemuksia keliakian huomioimisesta ravintoloissa 18.2.2014 15:42

  Valmistelemme Keliakia-verkkolehteen juttua aiheesta "keliaakikko ravintolassa". Onko sinulla jokin tietty tapa toimia tai kertoa keliakiasta, kun menet ravintolaan? Millaista palvelua arvostat tai millaisia hyviä kokemuksia sinulla on? Entä oletko törmännyt huonoon keliakiaruokavalion huomioimiseen tai onko ravintolareissusi joskus mennyt täysin penkin alle? Kerro kokemuksistasi, julkaisemme osan vastauksista nimettömänä verkkolehden jutun yhteydessä. Voit lähettää kommenttisi myös sähköpostilla (sanna.talsta@keliakialiitto.fi) tai Keliakialiiton Facebook-sivulla.

  Terkuin
  Sanna Talsta
  verkkotiedottaja
  Keliakialiitto

 • Keliakialiiton blogi 21.1.2014 13:28

  Tervetuloa seuraamaan Keliakialiiton blogia! Professori, ylilääkäri Markku Mäki Tampereen yliopistosta ja Tampereen yliopistollisesta sairaalasta kirjoittaa kahdesta Suomessa käynnissä olevasta tutkimuksesta, joiden tarkoituksena on löytää helpotusta keliakian ruokavaliohoitoon.

  http://keliakialiitto.wordpress.com/

  Terkuin
  Sanna Talsta
  verkkotiedottaja
  Keliakialiitto

 • Gluteenitonta hiihtokeskuksissa? 22.10.2012 15:10

  19.11. ilmestyvään Keliakia-verkkolehteen on talven kynnyksellä tulossa juttu gluteenittomasta ruokatarjonnasta hiihtokeskuksissa.

  Minkälaisia kokemuksia sinulla on? Oletko saanut jossain ensiluokkaista palvelua ja herkullista syötävää? Tai oletko kohdannut pettymyksiä? Onko keskusten välillä eroja? Voit vastata joko kommentoimalla tähän tai sähköpostilla: sanna.talsta@keliakialiitto.fi

  Ystävällisin terveisin

  Sanna Talsta
  verkkotiedottaja
  Keliakialiitto

 • Keliakialiiton mielipidekirjoitus Helsingin Sanomi 28.9.2012 10:24

  Helsingin Sanomien mielipidesivulla oli 24.9. huolenilmaus siitä, että keliaakikon on vaikea hoitaa sairauttaan. Keliakialiitto vastasi kirjoitukseen ja vastaus julkaistiin mielipidesivulla 28.9. Kirjoituksen otsikkoa oli kuitenkin Helsingin Sanomien toimituksessa muutettu siten, ettei se vastannut enää liiton kirjoituksen sisältöä.

  Ohessa linkki uutiseen liiton nettisivuilla:
  http://www.keliakialiitto.fi/liitto/nyt/uutiset/?nid=193

  Terv. Sanna Talsta, verkkotiedottaja, Keliakialiitto

 • Keliaakikkona Euroopassa -video 13.9.2012 12:10

  Joo tarkoitus on tehdä videoita jatkossakin.

  Terv. Sanna Keliakialiitosta

 • Keliakiaviikko 3.-9.9.2012 22.8.2012 15:32

  Hei nuori keliaakikko! Tule kokkaamaan suomiruokaa kansainvälisessä porukassa 5.9. klo 16.30 alkaen Helsingin Kampissa. Vielä ehtii jälki-ilmoittautua syksyn parhaalle kokkailukurssille!

  Lisätietoja: http://www.keliakianuoret.fi/nuoret/

 • Ruokavaliokorvaus jäämässä budjetin ulkopuolelle 10.8.2012 16:25

  Keliakialiitto on huolissaan siitä, että keliakiaa sairastaville maksettavan ruokavaliokorvauksen korottaminen ja indeksiin liittäminen ovat jäämässä valtion vuoden 2013 budjetin ulkopuolelle. Julkaisimme nettisivuillamme liiton jäsenille tänään lähetetyn uutiskirjeen, jossa liitto kannustaa vaikuttamaan päättäjiin 13.-15.8. käytävien talousarvioesitysneuvotteluiden alla. Nyt on väännön paikka!

  http://www.keliakialiitto.fi

 • Yläkouluikäisten keliaakikoiden tapaaminen 10.8.2012 14:18

  Hei 12-16-vuotias keliaakikko!

  Keliakialiitto järjestää 7.-9.-luokkalaisille oman "makronukkareiden" tapaamisen 13.10. Tampereella. Luvassa on rentoa yhdessäoloa ja kokkailua - nuorten omalla porukalla. Kannattaa ilmoittautua nopeasti, mukaan mahtuu 10 ensimmäistä!

  Lisätietoja:
  http://www.keliakialiitto.fi/liitto/toiminta/mininukkarit/

 • Gluteenitonta Ruisrockissa? 27.6.2012 14:53

  Joo, tuolta löytyykin hyvin! Hienoa!

<< Alkuun < Edelliset
1 2

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,043s