Susanna

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Gluteenittomat piparkakut

  "Tattarin voisi kokeilla korvata esim. kaurajauholla (jos kestää kauraa). Toinen vaihtoehto on jakaa koko jauhomäärä eri tavalla, esim. tattaria 1 dl ja 4,5 tavallista jauhoseosta.
  Totta, että tattari on aika voimakas maultaan. Näissä pipareissa se ei kuitenkaan maistu yhtä selvästi. Veikko, 4 vuotta, popsi näitä erittäin mielellään, hänkin muutama kuukausi sitten keliakiadiagnoosin saanut. Mutta makuasiahan tämä on. Kokeilemalla se selvinnee. Olisi mukava kuulla, miten onnistuvat esim. kaurajauhon kanssa!"
  25.10.2013

 • Olde Hansa

  "Mukava kuulla, kiitos! Kävin vuosia sitten siellä - ennen keliakiadiagnoosia. Mielikuva oli se, että kaikissa annoksissa on tavalla tai toisella gluteenia, eikä aina edes pois jätettävässä muodossa. Sen vuoksi siellä ei ole tullut sittemmin käytyä. Mutta seuraavalla kerralla menen varmasti, sillä Olde Hansan tunnelma viehättää." 5.9.2010

 • Semper Treat viljapatukka, suklaa-vadelma-omena, 22 g

  "Maistuvat todella hyviltä!
  Kun asuu täällä jeerassa, ei vähänkään erikoisempia gluteenittomia tuotteita ole saatavilla. Hiihtolomareissulla Ruotsissa tätä löytyi ICA-kaupasta ja tietenkin piti maistaa."
  10.4.2010

 • B & P Naturens Skafferi Glutenfria Boveteflingor/...

  "Ihania muroja! En ole Suomessa näihin vielä törmännyt, mutta hiihtolomalla piipahdin Ruotsin puolella, ja sieltä tämmöinen pakkaus lähti mukaan. Toivottavasti löytyisi näiltä kulmilta tätä pian!

  Pussinpohjan juuri pistelin menemään maidon ja mansikoitten kera. Maistui..."
  10.4.2010

 • Nopea pizzapohja

  "Kiva kuulla! Minä teen pizzaa aika usein - LIIAN usein - ja tämä pohja maistuu aina." 11.12.2009

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Keskustelu
  4 viestiä, 1 aihe

  Kommentit
  5 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  21.11.2009 21:19

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,036s