Tartza

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Venetsia 27.1.2013 12:38

  Kiitos vinkeistä! Matkoillani olen huomannut, että kielikäännöksestä on kovasti apua, vaikka toistakymmentä vuotta sinnikkäästi yritin pärjätä ilman sitä .
  Välttelin pitkään Italiaa, kun luulin ettei sieltä saa meikäläisille ruokaa, mutta eka reissu oli erittäin positiivinen yllätys ja Italia näyttää olevan yksi helpoimmista matkailumaista keliaakikoille.

 • Venetsia 24.1.2013 23:46

  Italiahan on tunnettu hyvästä gluteenittomien tarjonnasta. Onko kenelläkään kokemusta Venetsiasta? Ravintolasuosituksia tms?

 • Keliakiamessut 2013 13.1.2013 22:52

  Löysin tämän Keliakia-messukeskustelun sattumalta ja sitä kautta tämän vuoden messuohjelmaan. En ole kovin aktiivinen keliakiatapahtumien yms suhteen ollut, vaikka sairaus on todettu jo 1994 ja ruokavaliota olen noudattanut.
  Nyt vaan heräsi kysymys, että kenelle Keliakia-messut oikeasti on tarkoitettu? Ensimmäinen messupäivä on perjantai ja hyvin monelle työpäivä ja ajankohta ns. virka-aika. Paikalle ei pääse kukaan ns. normaalia työaikaa tekevä. Ei ihme, että lauantaina on ruuhkaa ja jonotetaan.
  En ole messuiille koskaan osallistunut ja nyt ajattelin, että olisi kiva yhdistää samalla kertaa Tampereelle viikonloppukaupunkiloma, mutta ei kyllä innosta ulkopaikkakuntalaisena lauantairuuhkaan messuille lähteä.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Keskustelu
  3 viestiä, 1 aihe

  Kommentit
  1 kommentti

  Rekisteröitynyt
  13.1.2013 22:25

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,034s