anka72

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Sain tietää keliakiasta, ahdistaa 28.6.2013 21:05

  Alku saattaa olla hankalaa. Onhan se iso muutos, kun joutuu korvaamaan paljon ruokia jollain muulla ja usein myös jäämään ilman. Nykyään on kyllä hyvin saatavilla gluteenittomia vaihtoehtoja.
  Kaupassa kannattaa myös aluksi kysyä mistä gluteenittomat löytyvät.
  Kannattaa liittyä Keliakialiittoon sieltä saa paljon tietoa ja on myös paikallista toimintaa. Jos lähipiirissä on keliaakikkoja niin rohkeasti kysymään heiltä neuvoja.
  Tsemppiä uuden opiskeluun

 • Hyvä aamiainen 24.1.2013 00:44

  Jos puurosta tykkää niin Keskisen myllyn tattarihiutaleet on hyviä. Kotimaisia ja maku on paljon parempi kuin ulkomailta tuodussa tattarissa. Sun flakes aamiaishiutaleita(luomu) syön usein esim. jugurtin ja marjojen kanssa.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,032s