helmi

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Oireet kun on vahingossa syönyt gluteenia? 15.11.2010 07:36

  Mulla tulee kurkkukipu ja polttelua ruokatorven alueelle. Vatsa tyhjenee. seuraava reilu viikko väsyttää niin että unta riittää kellon ympäri ja sitten taas kohta unille. toivottavasti en enää koskaan saa gluteenia kroppaani. Vetää yleiskunnon niin huonoksi.

 • Oireet - harvinaisemmatkin? 12.11.2009 09:30

  Itselläni kovimpana hengityksen rohina ja yskä, närästys, polttelu, poskiontelotulehdus, keuhkoputkentulehdus, nuhaisuus yms oireina. keliakia löytyi siis sattumalta kun tutkittiin gastroskopiassa närästyksen aiheuttajaa. Oireet hävisivät varsin nopeasti gluteenittomaan ruokavalioon siirtymisen ansiosta.

 • Gastroskopia 26.10.2009 12:32

  Tervehdys,

  Itse pelkäsin gastroskopiaa ja minua peloteltiin ja luin myös "kauhu"juttuja netistä. päätin etten mitään puudutusta tai nukutusta kysy, ajattelin että katotaan onnistuuko,jos ei niin kysyn jotain helpotusta.

  TURHAAN PELKÄSIN. Ei kait tuo ollu mikään juttu. kauhujutut ja pelottelut tuntuvat nyt RANKASTI liioitelluilta. vähän yökäytti. siinäpä se.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,047s