jeah

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Uudet hampparit Mäkkärillä 16.8.2013 21:03

  Olen samaa mieltä Soffiinen kanssa. Olen pitkään odotellut kala ja kanapihvien sopivuutta keliaakikoille.
  Täytyy toivoa, että nämä muoti-ilmiöt vauhdittaisivat asiaa.

 • Kypros, Agia Napa 25.2.2012 19:55

  Onko kenelläkään tietoa, kuinka keliaakikko pärjää Kyproksella?
  Aion ottaa kielikäännöksen mukaan ravintoloihin. Tarkoitus on tehdä itse aamupalat, mahdolliset välipalat hotelissa eli lähinnä kiinnostaisi kauppojen tarjoamat tuotteet.
  Olen kuullut, että joistaikin suuremmista ketjuista tämä onnistuisi, onkohan tämä totta?
  En haluaisi viedä "turhaan mukana" leipää, jos paikan päältä on mahdollisuus saada "tuoretta". Näkkileipä/riisikakku ei välttämättä maistu koko viikkoa.
  Tuoreita vihanneksia, hedelmiä tai leikkeleitä löytyy paikan päältä, mutta tuo leipä puoli kiinnostaa.

 • Cantina West 16.8.2010 10:07

  Kiitos tiedosta Vaula, tosi hyvä tieto, että Cantina Westistä saa myös gluteenittomia tortilloja. Ihmettelen kanssa, miksi eivät ilmoittele asiasta. Tuo tuntuu olevan aika monen paikan ongelma ettei aina "muisteta kertoa" gluteenittomien tuotteiden saatavuudesta.

 • Kolmården 22.6.2009 09:47

  Olen menossa nyt kesällä käymään Kolmårdenin eläintarhassa Ruotsissa. Onko kokemuksia Kolmårdenin gluteenittomien tuotteiden tarjonnasta? Ajattelin varautua kuitenkin kielikäännöksellä varmuuden vuoksi, jotta ei jäisi epäselväksi. Ennakolta olisi kiva tietää, miten paljon ennakolta pitäisi varautua omilla retkieväillä jne.

 • Keliakia suvussa 17.2.2009 10:14

  Meillä suvussa Keliakia menee isän puolella. Eli minun lisäkseni sitä sairastaa isäni,siskoni, serkkuni isän puolelta. Myös edes menneellä sedälläni (isäni veljelle)oli keliakia. Keliakian molempia "versioita" löytyy eli suolisto ja ihokeliakiaa. Myös mummollani (isän äidillä) oli jos jonkunlaista vatsavaivaa, mutta eipä tuota silloin tutkittu niin hyvin kuin tänä päivänä.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,037s