kaato

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Sain tietää keliakiasta, ahdistaa 28.6.2013 22:44

    Itse olen totutellut keliakiaan vasta puolitoista vuotta, mutta muistan kovin tarkasti, kuinka ensin sain suuren helpotuksen diagnoosista: minua ei vaivannutkaan mikään syöpä tai sellainen sairaus, joka olisi heti kuolemaksi. Helpotusta seurasi kuitenkin tuo sinun kuvaamasi ahdistus. Luulen, että aika moni kokee alkuhetket ahdistavina, kun ei tiedä mihin on tarkalleen ottaen joutumassa. Vielä joskus nytkin, kun pitää mennä uuteen paikkaan ja uuteen tilaisuuteen selittämään, että "kun minulla on tämä keliaakia niin en voi syödä tuota ihanan näköistä juustokakkua, kun siinä on keksipohja" ahdistaa niin pirusti, kun kaikki ryhtyvät voivottelemaan.

    Mutta ehdottomasti suosittelen anka72:n neuvoa: opiskele. Vain lukemalla keskusteluja täällä ja keliaakialiiton sivuilla opit tietämään, mitä voit ja saat syödä. Lisäksi jos sinussa on yhtään jauhopeukalon vikaa, niin saat tehty todella paljon itse hyvänmakuisia korvaavia tuotteita.

    Ja toisekseen kannattaa opettaa myös omalle lähipiirilleen tarkasti, mitä asioita pystyt syömään. Voithan vaikka kutsua perheesi luoksesi leipomaan herkullisia gluteenittomia pitsoja tai munkkeja

    Tsemppiä keliakia-elämään!

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,031s