niksinella

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Oireet kun on vahingossa syönyt gluteenia? 26.10.2009 14:11

  Olen sairastanut keliakiaa 4-vuotta ja pitänyt tarkkaa gluteenitonta diettiä. Minkälaiset ovat oireet kun on vahingossa syönyt gluteenia? Minä en edes tiedä varmasti. Kerran sain hirveitä suolistokramppeja ja istuin vessassa puoli tuntia. Suolisto tyhjeni täysin (anteeksi nämä vähemmän mukavat keskusteluaiheet...). Olinko mahdollisesti syönyt jotain missä oli gluteenia? Toisen kerran minulle tuli yhtäkkiä aivan kamala pahoinvointi. Teki mieli oksentaa mutta mitään ei tullut. Sitten nukahdin ja kun heräsin pahoinvointi oli poissa.
  Minkälaisia oireita teille muille on tullut?

 • Englannin lakritsin sininen nonparelli karkki 10.5.2009 22:50

  Joo, niitä on myös vaaleanpunaisia. Taidan kyllä jatkossa olla syömättä kontaminaatioriskin takia. Huomaan, että ajan myötä olen muuttunut hieman holtittomammaksi gluteenia kohtaan... en ole niin tarkka (tai en ajattele asiaa loppuun asti, esim juuri kontaminaatioriskiä) niinkuin silloin alkuaikoihin. Mutta nyt aion skarpata :o)

  Tuo oma avaamaton karkkilaatikko oli hyvä idea. Usein vaan kun esim töissä on tarjolla englannin lakua niin on vaan niin iloinen siitä että MUKA jotain pussista voisi syödä... Sitä tavallaan huijaa itseään.

  Mukavaa ja aurinkoista kevättä kaikille kohtalotovereille!

 • Englannin lakritsin sininen nonparelli karkki 5.5.2009 21:58

  Tietääkö kukaan sisältääkö Englannin laktitsin sininen nonparelli karkki gluteenia? Se muistuttaa mielestäni enemmän marmeladikaramellia kuin lakritsaa.

 • Pizzahut 25.3.2009 20:35

  Sattuuko kukaan tietämään saako Pizzahutista gluteenitonta pizzaa?

  kyselee niksinella :o)

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Keskustelu
  4 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  1 kommentti

  Rekisteröitynyt
  21.3.2009 13:22

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,031s