pisama

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Gluteenitonta tarjoavaa kahvilaa Hgin keskustassa 25.10.2018 12:32

  jori-o kirjoitti:
  Bulevardin ja Mannerheimintie kulmassa on yksi kahvi josta saa gluteenitonta. Nimeä en muista.
  Hakaniemen hallissa on kahviloita joihin voi ostaa Keliapuodista gluteenitonta. Ei koske Hallikahvilaa.

  jori-o

  Bulevardin ja Mannerheimintien kulmasta kahvisalonki on lopettanut. Hakaniemi on tähän tapaamiseen liian kaukana. Kiitos vinkistä kuitenkin.

 • Gluteenitonta tarjoavaa kahvilaa Hgin keskustassa 23.10.2018 10:38

  Antakaa vinkkejä hyvää gluteenitonta suolaista ja makeaa tarjoavista kahviloista Helsingin keskustan alueelta. Tuntuu, että kaikki tietämäni ovat lopettaneet. Olisi kiva tuntea itsensä tasavertaiseksi muun seurueen kanssa eikä tyytyä johonkin keksiin tai vastaavaan.

 • Keliakia oiheuttanut autoimmunihepatiitin 20.8.2013 01:59

  Olen noudattanut gluteenitonta ruokavalioa diagnoosin saamisesta alkaen. Luotan kyllä kotimaisiin gluteenittomiin tuotteisiin enemmän kuin ulkolaisiin eikä niistä mitään oireita ole tullut. "liitännäissairauteni" on ollut hallinnassa jo ennen keliakiadiagnoosia lääkkeillä. Jokainen tekee niin kuin itselle parasta.

 • Keliakia oiheuttanut autoimmunihepatiitin 17.8.2013 13:17

  Keliakia diagnosoitiin viitisen vuotta sitten, autoimmuunihepatiitti (AIH) n. 18 vuotta sitten. Nyt maksa- lääkärini on sitä mieltä, että olen sairastanut keliakiaa jo paljon kauemmin ja se on sairastuttanut maksan.
  Onko kenelläkään samoja kokemuksia.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Keskustelu
  4 viestiä, 2 aloitusta

  Kommentit
  2 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  17.8.2013 12:57

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,035s