ponipimu

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 • Glu.fi 4v-synttärit 29.9. 26.10.2012 21:55

  Iso Kiitos Todella Upeasta Palkinnosta, kuvaa siitä ei pysty laittaan, mutta kerrottakoon että voin tilata 50 eurolla tuotteita Hyvinvoinnin Tavaratalosta! Siis kyllä aivan huippua ja piristi kummasti tätä viikkoa!

 • Työnantajan kustantamat tarjoilut 24.10.2012 20:26

  prkle että ottaa päähän. on tässä töissä kaverit taas kakkua syöny joka kuukausi, mulle on sulateltu mikrossa muffinsseja. viimeksi jo jätin syömättä kun ne on oikeesti aika pahoja.

  tänään oli yhden kivan työkaverin eläkekahvit, ja mulle taas niitä mikrotettuja muffineita, toisilla kermakakkua. kävin kahvihuoneen ovella toteamassa tarjoilun ja lähdin pois, kotia asti. työpäivä olis muutenki päättynyt kahvittelun jälkeen.

  mun mielestä muffinssi ei korvaa mitenkään täytekakkua, eihän siinä ole mitään hilloa eikä kermavaahtoa. eli pelkkää "kakkupohjaa" vaan. on se nyt prkle ettei yhtä talon ainoata keliaakikkoa voida tämän vertaa ottaa huomioon, kun olen asiasta jo kerran käynyt oikein toimitusjohtajan puheilla, pitääkö sinne nyt mennä kerran kuukaudessa hattu kourassa polvillaan anomaan jotain muuta kuin muffinsseja.

  anteeksi vuodatus, on vain niin paska fiilis, kaveritki vain voivoittelevat mutta kukaan ei oikeesti viitsi asialle mitään, eivätkä edes taida haluta, kukapa sitä nyt keliaakikon elämää ymmärtäisi saatikka haluaisi astua saappaisiin.

  keliaakikolle ruoka on koko elämä, miten sen saisi kaikki taviksetkin tajuamaan?

 • Kaurasta kysymys! 23.10.2012 19:52

  tuohon parin vuoden takaiseen viestiini liittyen olen edelleen hengissä, vaikka eloveena ja myllynparasta satunnaisesti syönkin, ja veriarvot ovat olleet hyvät.

  ja tuohon leipomiseen lisään vielä että en leivo vieraille keliaakikoille, vaan itselleni joten tohdin ottaa riskin.

 • Gluteenittoman dieetin kokeilu 7.10.2012 17:14

  jahas taas mitä lääkäreitä! toivottavasti sait todistuksen koulua varten että lapsi saa gluteenitonta ruokaa, joissakin paikoissa erikoisruokavalio onnistuu vain lääkärin lapulla.

  toisekseen, kun kuukauden päästä lääkäri kirjoittaa kelaan todistuksen, pyydä laittamaan gluteeniton ruokavalio alkavaksi silloin kun te sen oikeasti aloititte, niin saatte ruokavaliokorvauksen heti siitä oikeasta alkamispäivästä lähtien, toivottavasti sitä maksetaan vielä takautuvasti.

  toisaalta harmi jos lapsella on keliakia, mutta hyvä asiahan on se että vaivoihin löytyy jokin selvä syy. ja keliakia on helppo hoitaa, sen kun syö vain gluteenittomasti. ei tarvi popsia lääkkeitä!

  tsemppiä. meillä lapsi oli kans 8v kun keliakia todettiin.

 • Moilasen murotaikina-lopetettu,onko tietoa? 9.9.2012 02:03

  100g rasvaa, 1/2 dl sokeria, 1 muna, 2 dl gluteenittomia jauhoja, 1 tl leivinjauhetta.

  sulata rasva, lisää sokeri. lisää muna joukkoon. sekoita leivinjauhe gluteenittomiin jauhoihin, esim. perunajauhoihin, ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

  kas siinä sulle murotaikina, tulee äkkiä ja älyttömän helppo, maksaakin puolta vähemmän kuin moilasen valmistaikina eikä takuulla sisällä yhtään e-koodia ja lisäainetta!

 • Gluteeniton olut 28.8.2012 21:36

  himosaunojana ja oluen juojana olen tehnyt kompromissin, kun ei kerta sopivaa alkoholitonta olutta ole niin olen sitten kantanut kotiin koffin ykköstä.

  jopa siinä määrin sitä yhtenäkin viikonloppuna ladoin kaupan tiskiin että kassatäti tokaisi että huomasithan että se on ykköstä. no juu tietenkin, ja gluteenitontakin vielä, hihkaisin!

 • Vuohelan herkun sämpylät "raakoja" 22.8.2012 13:15

  minä reklamoin hyvin usein, meillä ei mitään heitetä roskiin "valittamatta".

  asiallisti kun reklamoi, valmistaja yleensä lähettää jotain hyvitystä, ja toisinaan aika ruhtinaallisestikkin.

  viimeksi lähti palautetta mummon ranskalaisista, siellä seassa oli joku muovinpalanen, ja alkoi uuni käryämään melkoisesti... tuli aikas hyvät hyvitykset.

 • Campbells-tuotteiden gluteenittomuus 11.8.2012 02:04

  kukapa niitä joka päivä syö?

  ja toisekseen, kartatteko kaupassa leipäosastoa, siellähän voi pölistä vehnäjauhot...

 • Keliakiatarinani- Hohto 2.8.2012 22:30

  tykkäsin, ja olisin voinut lukea pitemmänkin kirjoituksen.

 • Ulkomaalaisen Suomi-opas 19.7.2012 02:12

  ainakin Kokkolan raxissa saa gluteenitonta pitsaa.

  Ylivieskan pizzaBuffetista saa myös gluteenitonta pitsaa ja voin sanoa että oli sata kertaa parempaa kuin raxin ja isompikin vielä! myös perheen teini-keliaakikko tykkäsi buffetin pitsasta.

  jäätelön ystäville löytyy gluteenittomia vohveleita Kalajoen hiekkasärkiltä, ja ainahan voi myös tahtoa jäätelön kippoon, joka minun mielestäni on aikuiselle siistimpi tapa kuin esim. nuolla jädee keskellä toria... tänään näki kaikenlaista...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Keskustelu
  239 viestiä, 22 aloitusta

  Kommentit
  15 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  29.5.2009 00:37

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,046s