sandra

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Pizzeria Oliivi

  "Oliivissa paistavat kuulemma just leivinpaperin päällä glut. pitsat mutta samassa uunissa siis... Kaipa se on sitten aika turvallista... Tuntuivat kyllä ymmärtävän hyvin mun huolen kun kyselin aiheesta ja vakuuttivat että on gluteenitonta." 2.5.2011

 • Pizzeria Oliivi

  "Oliivi sijaitsee Nummelan pisteen talossa osoitteessa asematie 1. Se ei näy suoraan asematielle vaan pitää kiertää rakennuksen taakse parkkipaikan kautta.

  Pitääkin ensi kerralla udella tarkasti miten siellä paistetaan pitsat..."
  12.7.2010

 • Pizzeria Oliivi

  "Olen bongannut saman ravintolan Todella maukasta gluteenitonta pitsaa ja aina iloista ja avuliasta palvelua.

  Minulle jäänyt kuitenkin hiukan epäselväksi paistetaanko pitsa samassa uunissa kuin tavallinen pitsa? Ja voiko uunin kautta tapahtua kontaminaatiota vehnäjauhojen kanssa?"
  4.7.2010

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Keskustelu
  6 viestiä, 1 aihe

  Kommentit
  3 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  20.1.2010 17:10

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,036s