Nestle Nutrition Baby Cereals Rizt gout Vanille-smaak, Vaniljanmakuinen riisipuurojauhe, 500 g

Luontaisesti gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Nestle Nutrition Baby Cereals Rizt gout Vanille-smaak, Vaniljanmakuinen riisipuurojauhe, 500 g

Riisipohjaista puurojauhetta 4/6-kuukautisille lapsille. Mietomakuista ja ohjeen mukaisesti valmistettuna lopputulos on lähinnä velliä, ei puuroa. Lisäksi jauhe paakkuuntuu erittäin helposti. Pakkaus on myös kohtalaisen suuri, joka hankaloittaa käyttöä esimerkiksi retkieväänä. Muutoin pikapuurona helppo käyttää (lisätään suoraan keittämättä (kuumaan) nesteeseen).

Pakkaukseen on merkitty tuotteen gluteenittomuus. Pakkauksessa on tuoteselosteet vain hollanniksi ja ranskaksi. Itse olen ostanut pakkauksen Gambiasta (noin 5 euroa?), joten en osaa sanoa saatavuudesta/ hinnoista enempää.

Sisältö
Riisijauho ja hydrolysoitu riisijauho (96,3 %), kalsiumkarbonaatti, vitamiinit (C, E, niasiini (PP), tiamiini (B1), A, B6, foolihappo ja D), vanilliini, rautafumaraatti, hapete (Bifidus Lactis BL), sinkkisulfaatti.

Ravintosisältö
100 grammaa sisältää: energiaa: 381 kcal/ 1 619 kJ, proteiinia: 8 g, hiilihydraatteja: 85,25 g, josta sokereita 19 g, rasvaa: 0,9 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,35 g, ravintokuitua: 1,95 g, natriumia: < 40 mg. Kalsiumia: 180 mg, rautaa: 5 mg, sinkkiä: 0,9 mg, A-vitamiinia: 260 um RE, D-vitamiinia: 9 um CE, E-vitamiinia: 4 mg TE, C-vitamiinia: 30 mg, tiamiinia: 0,7 mg, niasiinia: 7 mg, B6-vitamiinia: 0,3 mg, foolihappoa: 60 um.

Allergiainfo
Gluteeniton. Saattaa sisältää jäämiä maidosta.

 • Valmistaja
  Nestle Nutrition
 • Kotisivu
  Avaa kotisivu
 • Anna arvio tuotteelle

  Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  LG1982 
 • Lisätty
  13.9.2011 08:43
 • Muokattu
  13.9.2011 08:45

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,04s