Orgran Molasses Licorice

Luontaisesti gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Orgran Molasses Licorice

Isoja paloja. Kiinteää laktrisia. Pussin koko 200g.

Sisältö
melassi, tapiokatärkkelys, raakasokeri, soijajauho (ei geenimuunneltu), luonnollinen karamelliväri, palmuöljy, lakritsajauhe 0,5%, kasvikumit:ksantaanikumi, guarkumi, aniksensiemenöljy, askorbiinihappo

 • Valmistaja
  Orgran
 • Kotisivu
  Avaa kotisivu
 • Hinta
  4,95e
 • Ostopaikka
  Punnitse ja Säästä
 • Anna arvio tuotteelle

  Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (2)

 • Jezu  30.10.2010 21:06

  Itse shoppailin samat lakut Punnitse & Säästä -kaupasta. Aluksi maku ja varsinkin tuoksu oli varsin erikoinen, mutta pussin loppupuolella siihen alkoi kyllä tottua Palat ovat isoja (lähes peukalon kokoisia) ja sitkeitä. Kyllä Porvoon lakut on parempia, jos niitä vain jostain saisi.

 • LG1982  8.9.2009 23:34

  Todella isoja paloja, eroaa myös rakenteen ja maun suhteen muista gluttilakuista. Kiva lisä valikoimiin, mutta itselleni vähän liian outoa lakuksi.

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,037s