Gluteenitonta, kiitos!

Eka merkintä!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kun aloitin Glu.fi:n rakentamisen reilu viisi vuotta löytyi työlistalta myös blogit. Palvelussa ei tuolloin ollut vielä yhtään käyttäjiä, mutta valtavasti ominaisuuksia - vinkkejä, tuotelistausta, keskustelupalstaa ja vaikka mitä. Vuonna 2008 ei vielä ollut paljon gluteenittomia blogeja, joten päätin suosiolla jättää blogien toteutuksen myöhemmäksi. Halusin nähdä kiinnostaako Glu.fi ylipäätään ketään ja kun työntunteja oli takana jo toistasataa, blogit saivat odottaa.

Aika on kuitenkin juossut hurjaa vauhtia ja blogaamisen suosio on kasvanut valtavasti. Gluteenittomia blogejakin tuntuu löytyvän vähän sieltä sun täältä. Päätin, että nyt aika on kypsä ja haluan tarjota kodin kaikille, jotka haluavat perustaa gluteenittomasta elämästä kertovan blogin. Ja tässä se nyt on. Glu.fi:n alkuperäisen työlistan jutut ovat nyt valmiit

Tämä on Glu.fi:n blogien ensimmäinen merkintä perustamaani Gluteenitonta, kiitos! -blogiini. Kuka tahansa Glu.fi:n käyttäjä voi perustaa oman blogin. Blogissa voi jakaa vaikkapa gluteenittomia reseptejä kuvien kera, matkavinkkejä tai muuten vain pohdiskella keliaakikon elämää. Ainoa vaatimus Glu.fi:n blogeille on, että ne sivuavat edes jossain määrin gluteenitonta elämäntapaa.

Gluteenittomuudesta blogaaville Glu.fi:n blogialustalla on yksi valtti - keliaakikot ovat jo täällä. Jos mietit oman blogisi siirtoa Glu.fi:hin, ota rohkeasti yhteyttä: jesse@glu.fi. Autan mielelläni sisältöjen siirrossa.

Vaikka Glu.fi:n blogit nyt käynnistyivät, homma on vasta aivan alussa. Te blogaajat saatte vaikuttaa siihen millainen blogialusta Glu.fi:stä tulee. Kokeilkaa ja kommentoikaa. Parannetaan palvelua yhdessä!

Vielä loppuun tiedoksi, Glu.fi:ssa blogaaminen ei maksa mitään

Tervetuloa!

Glu.fi:n ylläpitäjä Jesse Valli ja Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen Saara Pajunpää keskustelemassa vertaistuesta verkossa Keliakia 2013 -messuilla.

Glu.fi:n ylläpitäjä Jesse Valli ja Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen Saara Pajunpää keskustelemassa vertaistuesta verkossa Keliakia 2013 -messuilla.

Merkintään liittyvät avainsanat: blogi, glu.fi, gluteeniton, gluteeniton elämä, historia, keliakia

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Blogin tiedot

Merkinnän tiedot

  • Kirjoitettu
    7.10.2013 00:27
  • Muokattu
    Tänään 08:55

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,006s