Gluteenitonta, kiitos!

Gluteeniton Matsmart valikoima

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Matsmartin gluteeniton-osion valikoimaa. Edullisia karkkeja ja ciabattaa joulukuussa 2023.

Matsmartin gluteeniton-osion valikoimaa. Edullisia karkkeja ja ciabattaa joulukuussa 2023.


Olet saattanut törmätä Glu.fin kanavissa Matsmartin mainoksiin, joissa esitellään kiinnostavia gluteenittomia tuotteita edullisesti, HYVIN edullisesti. Glu.fi nostaa Matsmartin myymiä gluteenittomia tuotteita, joissa on poikkeuksellisen hyvät alennusprosentit. Tilaamalla tuotteita tämän blogauksen tai mainoksissa näkyvien linkkien kautta, tuet samalla Glu.fin toimintaa.

Mikä ihmeen Matsmart?

Kerron tässä postauksessa hieman tarkemmin mistä Matsmartissa on kysymys. Matsmart on vuonna 2014 perustettu hävikkiruoan myyntiin keskittynyt yritys. Maailmanlaajuiseti tuotetusta ruoasta kolmannes menee roskiin, mikä on aivan järjetöntä! Hävikkiruoka aiheuttaa 8-10% maailman kasvihuonekaasupäästöistä.

Tätä tuhlaamista vastaan Matsmart taistelee myymällä tuotteita, jotka syystä tai toisesta eivät ole menneet kaupaksi: tuotteita on saatettu tuottaa liikaa, ne eivät ole kaikki menneet kaupaksi juhlakaudella, niiden parasta ennen päiväys on lähellä tai tuotteessa on ulkonäkövirhe.

Kaikesta huolimatta edellä mainitut tuotteet ovat täysin käyttökelpoisia ja jotta ne tekevät kauppansa, Matsmart myy niitä jopa 80% alennuksella (olen kyllä välillä nähnyt vielä suurempia alennusprosentteja).

Matsmartilla on myös gluteenittomia tuotteita

Matsmart on koostanut myös oman Gluteeniton-osion, josta löytyy monenmoista gluteenitonta tuotetta (hassusti tänne on välillä laitettu myös gluteenittomia lemmikkien ruokia). Tosin kaikki gluteenittomat tuotteet eivät löydy listalta, joten Matsmartin muitakin osioita kannattaa tutkia aktiivisesti.

Loppuun vielä pieni kooste mitä kaikkea Matsmartin gluteenittomalta osastolta on viime aikoina löytynyt (todennäköisesti nämä on jo myyty loppuun kun luet tämän blogauksen):

Todella halpaa gluteenitonta Schärin ciabattaa Matsmartilla!

Todella halpaa gluteenitonta Schärin ciabattaa Matsmartilla!


Tilaa Schär gluteeniton ciabatta

Semperin leipäjauhosekoitusta varsin edukkaaseen hintaan Matsmartilla.

Semperin leipäjauhosekoitusta varsin edukkaaseen hintaan Matsmartilla.


Tilaa Semper gluteeniton leipäjauhoseos

Tilaa gluteenittomia tuotteita!

Suosittelen laittamaan tämän blogauksen kirjanmerkkeihin ja käymään säännöllisesti katsomassa mitä Matsmartin gluteenittomalla osastolla on tarjolla. Jos haluat tukea Glu.fin toimintaa, tilaukset kannattaa aina tehdä alla olevan linkin kautta

Matsmartin gluteeniton valikoima

Onnea alelöytöjen tekemiseen!

Merkintään liittyvät avainsanat: alennnus, gluteeniton, halpa, hävikkiruoka, keliakia, matsmart, verkkokauppa

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Blogin tiedot

Merkinnän tiedot

  • Kirjoitettu
    2.12.2023 14:44
  • Muokattu
    Tänään 18:52

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s