Moikka vaan pitkästä aikaa. Eletään vuoden viimeisiä päiviä ja tänään tein meille jo tutulla pohjalla lohipiirakkaa. Olen lopen kyllästynyt jauho-voi taikinoihin ja joskus kokeilin taco-sipsejä suolaiseen piirakkapohjaan. Voin taata että toimii.
Täytteeksi voi periaatteessa valita mitä vain... Yleisin taitaa meidän perheessä olla hieman tulinen kanatäyte vuohenjuustolla höystettynä mutta toimii myös lohella.
Pohja:
- Taco-sipsejä jotka murskataan pineksi, sekaan margariini hieman sitomaan massaa.
- levitetään piirakkavuokaan ja pienesti voi juustoraastetta vielä laittaa sitomaan massaa.
Päälle vain leppari täytteitäsi, esim. Kana, kala tms, kasviksia, tomaattia, oliveja mitä vain keksit.
Juustoraastetta, 2 munaa ja pieni liraus kermaa niin että saat munista juoksevan.
Uuniin 200 astetta n. 20 min ja ei kun herkuttelemaan.
Ihanaa uutta vuotta!
Merkintään liittyvät avainsanat: gluteeniton, keliakia, leivonta, resepti, tacolohipiirakka
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!
Sinun tulee olla kirjautuneena, jotta voit kommentoida. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.