Moikka vaan pitkästä aikaa. Eletään vuoden viimeisiä päiviä ja tänään tein meille jo tutulla pohjalla lohipiirakkaa. Olen lopen kyllästynyt jauho-voi taikinoihin ja joskus kokeilin taco-sipsejä suolaiseen piirakkapohjaan. Voin taata että toimii.
Täytteeksi voi periaatteessa valita mitä vain... Yleisin taitaa meidän perheessä olla hieman tulinen kanatäyte vuohenjuustolla höystettynä mutta toimii myös lohella.
Pohja:
- Taco-sipsejä jotka murskataan pineksi, sekaan margariini hieman sitomaan massaa.
- levitetään piirakkavuokaan ja pienesti voi juustoraastetta vielä laittaa sitomaan massaa.
Päälle vain leppari täytteitäsi, esim. Kana, kala tms, kasviksia, tomaattia, oliveja mitä vain keksit.
Juustoraastetta, 2 munaa ja pieni liraus kermaa niin että saat munista juoksevan.
Uuniin 200 astetta n. 20 min ja ei kun herkuttelemaan.
Ihanaa uutta vuotta!
Merkintään liittyvät avainsanat: gluteeniton, keliakia, leivonta, resepti, tacolohipiirakka
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.