Posti toi minulle reilun tuoteperheen Helsingin myllyn Myllärin gluteenittomia tuotteita palkinnoksi osallistumisestani Glu.fi järjestämään sisällön tuotto kilpailuun johon osallistuin.
Kokonaisuudessaan palkinto oli ihana yllätys sillä harvoin mitään olen voittanut.Se sisälsi myös paljon sellaisia tuotteita joita emme vielä meidän perheessä olleetkaan käyttäneet aiemmin.
Tänään testasimme mielenkiinnolla Gluteenitonta kaurarouhetta
.
Mieli tekee aina uuden vuoden kunniaksi keventää ja halusin tehdä wok-ruokaa.
Niinpä tein kanakaurarouhewokia päivälliseksi joka osottautui helpoksi, hyväksi sekä nopeaksi ruuaksi.
Ohje:
- Wok- pannuun öljyä, johon sekaan valkosipulin kynsi (puristettuna), sekaan myös maun mukaan mausteita kuten carrya.
- Kanan rintafileet pilkotaan ja paistetaan mausteöljyseoksessa.
- Kun kanat kypsiä lisätään kasvislientä 3dl sekä gluteenitonta kaurarouhetta 2,5 dl.
- Sekaan laitoin porkkanasta raastamiani "sliseja", paprikaa, sipulia.
- Annetaan kypsyä kannen alla n. 10min, jonka jälkeen on valmista nautittavaksi.
- Annosten päälle vielä lisäsin hyppysellisen paahdettujamaapähkinöitä.
Todella helppoa ja tosi hyvää. Tätä tehdään toistekin. Kannattaa kokeilla!
Merkintään liittyvät avainsanat: Gluteeniton ruuanvalmistus, Helsingin Mylly, kanakaurarouhewok
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.