Celiachiamo-kaupan pakastealtaasta löytyy vaikka mitä: täytettyjä canneloneja, pasta-aterioita, gnoccheja, kroisantteja... Kauppa löytyy Roomasta.

Celiachiamo-kaupan pakastealtaasta löytyy vaikka mitä: täytettyjä canneloneja, pasta-aterioita, gnoccheja, kroisantteja... Kauppa löytyy Roomasta.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (3)

 • Jezu  31.5.2010 18:26

  Harmi ettei ollut huoneistohotellia käytössä tuolla reissulla. Olisi varmaan tullut kokeiltua kaikkia noista

 • Suviih  19.4.2010 19:10

  Omalla reissulla harmitti, kun asui hotellissa eikä voinut oikein noita pakasteita testailla. Pitänee joskus tehdä uusi matka Roomaan ja majoittua jossakin missä on keittiö käytössä Tuo kauppa on kyllä oikeasti keliaakikon taivas, suosittelen visiittiä kaikille keliaakikoille jotka Rooman suunnalla liikkuvat.

 • Tallulah 19.4.2010 13:33

  Gnoccheja!!! *pyyhkii kuolaa leuastaan*
  Olen kerran saanut ravintolassa gnoccheja ja ai että kun oli hyviä... Suomessa en ole löytänyt gluteenittomia gnoccheja mistään, harvassa paikassa yleensäkään on gnoccheja lainkaan.

  Ilmankos mä luin ton kaupan nimen "Celiachimo". ;D

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  Jezu
 • Lisätty
  18.4.2010 21:56

Anna arvio kuvalle

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä kuva ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,008s