Gluteeniton sienikakkupohja jäähtymässä ritilän päällä. Kuvan ja kommenteista löytyvät vinkit jakoi Päivi Facebookin Gluteeniton-ryhmässä.

Gluteeniton sienikakkupohja jäähtymässä ritilän päällä. Kuvan ja kommenteista löytyvät vinkit jakoi Päivi Facebookin Gluteeniton-ryhmässä.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (1)

  • Jezu  28.11.2023 00:03

    Leipurin kommentteja:

    Gluteeniton sienikakkupohja se vain onnistuu joka kerta vaikka nyt yrittikin tosissaan ulos vuoasta paistamisen aikana. Pudotan n.30cm korkeudelta aina pöydälle kun otan uunista ja jäähdytän tälleen ritilällä.

    Teen Kinuskikissan sienikakkupohjan ohjetta mukaellen. Laitan kiehuvaa vettä vähemmän, 5 munan pohjaan 5rkl.

    Gluteenittomaan sienikakkupohjaan lisätään vatkauksen lopussa kiehuvaa vettä. Itse käytän gluteenittomaan aina vehnäjauhojen sijasta - yksi yhteen - gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta (esim. Lidlin on ok). Tärkeintä on munien ja sokerin hyvä vatkaus. 20 hengen kakku on 25-26 cm:n vuoassa ja tunteroinen 175 asteessa. Heti uunista kun otan niin pudotan n. 30 cm:n korkeudelta koko paketin alas ja annan n. 5 min. jäähtyä. Sitten käännän tuolle ritilälle jäähtymään.

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  • Lisääjä
    Jezu
  • Lisätty
    28.11.2023 00:01

Anna arvio kuvalle

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä kuva ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,013s