Gluteeniton sienikakkupohja jäähtymässä ritilän päällä. Kuvan ja kommenteista löytyvät vinkit jakoi Päivi Facebookin Gluteeniton-ryhmässä.
Jezu 28.11.2023 00:03
Leipurin kommentteja:
Gluteeniton sienikakkupohja se vain onnistuu joka kerta vaikka nyt yrittikin tosissaan ulos vuoasta paistamisen aikana. Pudotan n.30cm korkeudelta aina pöydälle kun otan uunista ja jäähdytän tälleen ritilällä.
Teen Kinuskikissan sienikakkupohjan ohjetta mukaellen. Laitan kiehuvaa vettä vähemmän, 5 munan pohjaan 5rkl.
Gluteenittomaan sienikakkupohjaan lisätään vatkauksen lopussa kiehuvaa vettä. Itse käytän gluteenittomaan aina vehnäjauhojen sijasta - yksi yhteen - gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta (esim. Lidlin on ok). Tärkeintä on munien ja sokerin hyvä vatkaus. 20 hengen kakku on 25-26 cm:n vuoassa ja tunteroinen 175 asteessa. Heti uunista kun otan niin pudotan n. 30 cm:n korkeudelta koko paketin alas ja annan n. 5 min. jäähtyä. Sitten käännän tuolle ritilälle jäähtymään.
Sinun tulee olla kirjautuneena, jotta voit kommentoida. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.