evita 13.8.2010 13:36
Kiitos Suviih hyvästä ohjeesta.Olen tehnyt tänä kesänä muutaman kerran ja hyviä ovat. Kaksi satsia paistoin uunissa, mutta kyllä rasvassa keittäen on miltei parempia.Olen käyttänyt paistoöljyä ja jauhoja vaihdellut vähän sen mukaan mitä on kaapissa.Äsken sain taas erän valmiiksi ja samassa öljyssä friteerasin Mozzarella tikkuja.
Suviih 19.5.2010 08:28
MrsBucket, ei niitä epäonnistuneita esitellä missään
Mutta ohje löytyy täältä: http://gluteeniton.vuodatus.net/blog/2261850/gluteenittomat-lihapiirakat/
Paistamiseen käytin sitä paketissa olevaa munkkirasvaa, nyt vain pidin rasvan kuumempana kuin viimeksi niin piirakat ottivat paremmin väriä.
MrsBucket 18.5.2010 22:43
Tosi herkullisen näköisiä, pääsisinpä maistelemaan. Taidat olla varsinainen leipojamestari kun kaikki leivonnaisesi näyttävän onnistuvan. Kertoisitko millä ohjeella nuokin lihikset sait aikaan? Ja mitä rasvaa käytit paistamiseen?
Jezu 18.5.2010 19:25
Näyttää herkullisilta!
Sinun tulee olla kirjautuneena, jotta voit kommentoida. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.