Itsetehtyjä gluteenittomia lihapiirakoita

Itsetehtyjä gluteenittomia lihapiirakoita

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (4)

 • evita 13.8.2010 13:36

  Kiitos Suviih hyvästä ohjeesta.Olen tehnyt tänä kesänä muutaman kerran ja hyviä ovat. Kaksi satsia paistoin uunissa, mutta kyllä rasvassa keittäen on miltei parempia.Olen käyttänyt paistoöljyä ja jauhoja vaihdellut vähän sen mukaan mitä on kaapissa.Äsken sain taas erän valmiiksi ja samassa öljyssä friteerasin Mozzarella tikkuja.

 • Suviih  19.5.2010 08:28

  MrsBucket, ei niitä epäonnistuneita esitellä missään
  Mutta ohje löytyy täältä: http://gluteeniton.vuodatus.net/blog/2261850/gluteenittomat-lihapiirakat/
  Paistamiseen käytin sitä paketissa olevaa munkkirasvaa, nyt vain pidin rasvan kuumempana kuin viimeksi niin piirakat ottivat paremmin väriä.

 • MrsBucket 18.5.2010 22:43

  Tosi herkullisen näköisiä, pääsisinpä maistelemaan. Taidat olla varsinainen leipojamestari kun kaikki leivonnaisesi näyttävän onnistuvan. Kertoisitko millä ohjeella nuokin lihikset sait aikaan? Ja mitä rasvaa käytit paistamiseen?

 • Jezu  18.5.2010 19:25

  Näyttää herkullisilta!

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  Suviih
 • Lisätty
  18.5.2010 13:29

Anna arvio kuvalle

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä kuva ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s