Vihdoinkin onnistui paneeratut mozzarellapuikot gluteenittomina.jes

Vihdoinkin onnistui paneeratut mozzarellapuikot gluteenittomina.jes

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (4)

 • evita 5.3.2010 12:48

  Nyt ei tule nimi mieleen,valkoinen pötkylä oli ja siitä leikkelin ensin paksuiksi viipaleiksi ja sitten viipaleet pariin kolmeen osaan.Kannattaa tehdä kaikki valmiiksi ennen paistoa, kun se käy tosi nopeaan.Jostain nettisivuilta tämänkin ohjeen löysin,en vaan muista mistä.Siinä ohjeessa oli laitettu hetkeksi pakastimeen ennen kypsennystä.Itse en laittanut,vaan kypsensin heti.Nostin valmiit talouspaperin päälle valumaan.

 • Siukku13 4.3.2010 21:18

  Voi että, just tänään kävelin haikallen pakastimen ohi kaupassa missä oli näitä. Täytyy testata. Mitä mozzarellaa käytit?

 • Jezu  5.1.2010 14:38

  Näyttää tosi hyviltä. Nam!

 • evita 5.1.2010 12:05

  Kieritin juustopalat kananmunassa ja gluteenittomissa korppujauhoissa ja toistin saman uudelleen.Sen jälkeen tosi kuumaan öljyyn noin puoleksi minuutiksi.Ei karannut juusto sisältä.Tosi hyviä tuli,vaikka nyt itse sanonkin

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  evita
 • Lisätty
  5.1.2010 12:00

Anna arvio kuvalle

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä kuva ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,006s