Punnitse & Säästä

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Melko laaja valikoima esim. ORGRANin pastatuotteita. "Myymälöissämme on toista sataa tuotetta irtomyynnissä ja satoja erikoistuotteita valmispakkauksissa. Punnitse & Säästä -myymälät ovat palvelevia erikoisliikkeitä"

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (3)

 • Reetta  4.4.2010 23:13

  Keittelin Orgranin pastaa vain muutaman minuutin ja jäi tuota väriä laatikkoonkin ihan kivasti. Tuppaa olemaan muuten vähän kalpeeta tuo makaroonilaatikko.

 • Tallulah 24.3.2010 15:23

  Reetta, tuo pasta menettää väriä aika lailla kun sitä keittää. Saat erittäin haaleaa väriä laatikkoosi joten ei se elämä siitä juuri värity!

 • Reetta  23.3.2010 21:39

  Ihan hyvä linkki. Kävin eilen pikaisesti Lahden myymälässä ja mukaan tarttui just noita Orgranin pastoja. Seuraavassa makaronilaatikossa sitten mukana punaisia, vihreitä ja keltaisia makarooneja. Väriä elämään.
  Orgranin tuotteita en ole muualla nähnytkään.

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Anna arvio linkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä linkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,037s