Terve potilas

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Ajankohtainen terveyslehti, joka tarjoaa luotettavaa tietoa ja tuoreita näkökulmia. Jokaisessa numerossa käsitellään terveyteen, sairauksiin ja niiden hoitoihin, terveelliseen ruokavalioon sekä liikuntaan liittyviä aiheita.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (2)

  • Viveka 21.12.2009 01:40

    Lataus onnistui minulla vaivattomasti. Tosin yhteyteni on 2 megaa. Hyödyllisen oloinen lehti. Käyn varmasti vilkaisemassa toistenkin.

  • Reetta  15.12.2009 22:02

    Ihan hyvältä vaikuttava lehti. Eipä näkynyt kyllä terkkarissa, kun siellä viime joulukuussa ja tän vuoden tammikuussa ramppasin. Netin kautta aika hitaasti latautuva. Tilattunakaan ei paha hinta.

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Anna arvio linkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä linkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,009s