Vuohelan Herkkupuoti

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Leipomotuotteita

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (6)

 • Reetta  8.10.2012 07:04

  Lauantaina tuli poikettua Jyväskylään mennessä. Oikein kiva ja viihtyisä kahvila. Kahvisyömisenä kinkkuneliö ja inkivääripikkuleipä. Mukaan tarttui kaura-porkkanasämämpylöitä ja gluteeniton lakupussi.

  Kannattaa poiketa, jos aukioloaikaan sattuu olemaan Hartolan kohdalla.

 • Jezu  2.6.2011 20:35

  Reetta: Korjasin osoitteen.

  Evita: Mielenkiintoinen tieto. Avasin aiheesta keskustelun: Vuohelan Herkku pois Hartolasta?

 • evita 2.6.2011 09:31

  Tiistaina 31.5 tuli Hämeen uutisissa, että Vuohelanherkku aloittaa yt neuvottelut toimintansa siirtämisestä muualle Hartolasta.Työllistää 40 henkilöä. Toivottavasti jatkavat, etteivät joudu lopettamaan.

 • Reetta  1.6.2011 22:47

  Tästä pitäisi tuo www-osoite korjata.

  On nykyään www.vuohelanherkku.fi

 • Jezu  7.4.2009 01:24

  Niin monesti ajanut tuon Vuohelan puodin ohi (se on aivan tien varressa), mutta aina se on kiinni Vähän huonot aukioloajat viikonloppuisin.

 • Reetta  6.4.2009 19:43

  Vuohelan sivuilta näyttää löytyvän lounaslistakin arkipäiville (ma-pe). Jos liikkuu lounasaikaan Hartolan tienoilla, kannattaa varmaan käydä maistamassa ja laittaa kommentteja tänne. Omia maistelukokemuksia ei ole.

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Anna arvio linkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä linkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,005s