Tietoa valmistajalle

Valmistajat, maahantuojat ja kauppiaat voivat vapaasti ja korvauksetta lisätä gluteenittomia tuotteitaan Glu.fi:n gluteenittomien tuotteiden tuotelistaukseen. Itse asiassa se on jopa suotavaa.

Lisäämällä tuotteensa palveluun valmistaja, maahantuoja tai kauppias vahvistaa tuotteen gluteenittomuuden. Glu.fi kannustaa valmistajia merkkaamaan tiedon tuotteen gluteenittomuudesta myös tuotepakkaukseen!

Tuotteen lisääminen

Jos yrityksellänne on tarjolla gluteenittomia tuotteita, työntekijänne voi lisätä ne palveluun seuraavasti.

  1. Rekisteröi käyttäjätunnus Glu.fi-palveluun. Voit halutessasi käyttää yrityksesi nimeä nimimerkkinä.
  2. Kirjaudu sisään palveluun
  3. Lisää gluteeniton tuote. Voit lisätä rajattoman määrän tuotteita. Tuotteesta kannattaa lisätä myös kuva, jotta sen tunnistaa kaupan tiskillä.
  4. Muista päivittää tuotteen tiedot, jos sen sisältö muuttuu. Poista tuote, jos se ei ole enää gluteeniton tai sitä ei enää myydä Suomessa.

Jos tuotteiden lisäämisessä on mitä tahansa ongelmia tai kysymyksiä tai haluat tuotteille enemmän näkyvyyttä palvelussa, ota yhteys ylläpitäjään.

Tuotetiedotteet

Kun Teiltä tulee markkinoille uusi gluteeniton tuote tai gluteenittomaksi merkitty tuotteenne ei syystä tai toisesta olekaan enää gluteeniton, asiasta voi tiedottaa keskustelupalstan Yleisessä keliakiakeskustelussa. Tiedote jätetään kirjautumalla sisään palveluun ja menemällä keskustelupalstalle.

Reseptit

Jos Teillä on tuotteisiinne liittyviä gluteenittomia reseptejä tarjolla, ne voi lisätä Vinkit-osion Ruokareseptit ja -vinkit -kategoriaan.

Maistiaiset ylläpidolle tai tuotteita käyttäjille

Jos ette itse voi, ehdi tai halua lisätä gluteenittomia tuotteita palveluun, voitte lähettää tuotteet ylläpitäjälle. Pyrin lisäämään ne koemaistelun jälkeen tuotelistaukseen

Voitte halutessanne tarjota tuotteita myös kilpailujen palkinnoiksi tai jakaa tuotenäytteitä Glu.fi:n käyttäjille.

Kummassakin tapauksessa ota yhteys ylläpitäjään, niin sovitaan asiasta tarkemmin.

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Valmistajat

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s